Nektek hány kilowatt áram megy el ugy átlagban egy nap alatt?
Figyelt kérdés
Ugy kb menyi nektek??2011. dec. 16. 12:35
1/11 anonim válasza:
nappali aram kb.10 khw, ejjeli aram kb 5 khw,2 szemely,cseppet sem sporolosan, 2 hütö, villanyfözö,2 tv,mosogep, udvari reflektorok, 2 szamitogep.
2/11 anonim válasza:
Kb 4-4,5, de annyi, hogy a hűtő megy, számítógép és a villany ott ég, ahol vagyok este.
3/11 A kérdező kommentje:
nálam 9 kilowatt ment el 24 óra alatt
2011. dec. 16. 13:00
4/11 anonim válasza:
Hát attól függ, ez reális-e, hogy milyen cuccok vannak áram alatt és miket használsz.
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
Nálam van 2 számitógép! 2 tévé, 1 hűtő,villanybojler amin nincs éjszakai áram,meg a villany ég ott ahol épp vagyunk! Megpersze mosógép de az heti egyszer megy!+ mikro de az alkalmanként megy ezt tudjátok! Tegnap néztem az óraállás 50 volt a vége ma délelőtre 59 vagyis akk durván 24 óra alatt 9 kilowatt elment ! Csak idegesitett hogy sok e ez?
2011. dec. 16. 13:16
7/11 anonim válasza:
A leírtak alapján szerintem nagyjából reális.
8/11 A kérdező kommentje:
Nah akk spórolás következik :D
2011. dec. 16. 13:51
10/11 anonim válasza:
3, maximum 4 kWh. (100 nm-es családi ház.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!