Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi számít "rossz környék"-nek...

Mi számít "rossz környék"-nek Budapesten?

Figyelt kérdés

Lakásokat nézegetek, és felötlött bennem, hogy ez a csodálatos "rehabilitációs övezet" melyik kerületnél, utcánál mit takar, mennyire gáz a helyzet.

A Diószeghy vége, és a Népszínház tudom hogy gáz. Egyéb helyek (főleg utcák) amiket jobb elkerülni?

Nem csak a belvárosban, mondjuk.

2011. dec. 15. 01:45
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
87%
A szerek a kozosek ezekben az utcakban. Danko, Hos, meg Csepel belvaros. Neked miota gettotelep Havanna?!
2015. márc. 5. 10:08
 22/35 Bazinga válasza:
87%
Én még angyalföldhöz belevenném a Szabolcs utcát is.
2015. márc. 17. 16:44
 23/35 anonim ***** válasza:
93%
Budát válaszd, Pestet hanyagold.
2015. márc. 29. 09:36
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

A budapesti bűnözési statisztikák

[link]

2015. máj. 16. 08:15
 25/35 kazah válasza:
100%
'15 juni van mikor irom ezen sorokat. Én most nem vállalkozom kerek, egesz bp-re terjedo felsorolasra, talan majd kesobb. Most inkabb a valaszadok altal emlitett kornyekekbol szemezgetnek a teljesseg igenye nelkul. 6ker cakompakk normal hely. Podma, bajnok,ferdinand-hid kornyeke nem eleg tisztak. Utobbi kornyeken csoves (foleg magyar) anyagosok tanyaznak: szemet, tuk eldobalva, szar, hugy. varostakaritas v ki, azert harcol mindennap kb., reggelente fellocsoljak, meg ilyenek. jelenlegi homeless-junkiek nem veszelyesek, ahogyan az egesz kerulet sem. vannak dzsipok, ha nincs dolgod veluk,nem huznak le,stb,stb. ami viselkedesuket illeti, a kerulethez alkalmazkodvan kulturaltabbak, mint pl, ahol ok vannak tobben, v ahol ok az "oslakok". szal 6ker lovoldestul,podmastul,szondistul rendben van veszelyesseg szempontjabol. mocsok teren van mit javitani itt-ott. en 6 evet laktam kihagyasokkal szondin,oktogon,opera,korond, 20on eves,atlag arckent. JA: a nyugo aluljaro, s kornyekere fentebb emlitett megallapitasok nem ervenyesek, az kulon elemzest igenyel, mer eltér sokban a 6 osszes tobbi reszetol. beke
2015. jún. 4. 00:47
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, élmény volt olvasni a válaszodat. Kellett hozzá a szlengszótár, de végül mindent sikerült dekódolni.
2015. jún. 4. 09:38
 27/35 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Még egy 2011-es hozzászólásban meg volt említve a harmat utca (kőbánya) mint gettó, rossz környék..Az valóban az? Pont itt nézünk lakást, de én nem vettem észre, hogy ez olyan rossz lenne..Google mapsen végigmentem rajta, és egész kulturáltnak tűnik. Köszi, ha valaki tud ebben infót!
2016. febr. 18. 00:23
 28/35 anonim válasza:

Hàt itt azért tényleg elég érdekes dolgokat írtak le egyesek :D József Attila-lakótelep teljesen kultúrált hely, közlekedés szempontjából is teljesen jó. Én nem hasonlítanàm Soroksárhoz ami tényleg messze van a belvárostól, de még csak az óbudaihoz sem (mellesleg szerintem azzal sincs gáz).

Kőbányán valóban vannak elég szenny helyek, de Újhegyet nem sorolnám ezek közé.

Havanna lakótelepnek sokkal nagyobb a múltja mint a jelene, már csak a neve maradt rossz.

Angyalföldön a Kassák Lajos u.-ban is csak elszórva találsz kisebbség lakta lerobbant házakat (tény, hogy MÉG vannak).

VII.kerület Belső-Erzsébet város teljesen rendben van, a körúton kívüli rész is egész lakható, Király utca körül teljesen jó, a "Csikágó"-hoz közeledve egyre rosszabb.

VI. Kerülettel szintén semmi gond sincs. Körúton kívüli rész elég koszos, kutya szar sok helyen stb... de veszélyesnek egyáltalán nem az :D

2017. jan. 29. 00:45
 29/35 anonim válasza:

Szerintem a válaszadók 90%-a nem is járt azokon a helyeken amiket ide most felsorolt.

Ne keverjük össze a Mária Valériát a József Attilával... A József Attila amióta megépült sosem volt gettó.

Havannának tényleg csak a híre rossz (a múltja miatt), Újhegyi lakótelep sem gettó, Kőbányán a nagyon kevés jó rész egyike.

VII.ker Nefelejcs utca, István utca stb. vannak elszórva cigányok, meg csövesek (a Keleti közelsége miatt), de közel sem gettó.

XIII.ker Kassák Lajos utca teljesen kulturált, a Csángó utcában is egyetlen ház vár bontásra. Szabolcs utcában vannak cigányok lakta házak, de sosem kötött belém arra senki. :)

2017. júl. 7. 13:43
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

A nagyfuvaros-mátyás tér az ilyen rehabilitálodó környék.

Arra dolgozunk,szomszéd csaj 22-24milláér árulja a lyukát,ami kb 30nm galériával.Egyetlen udvarra néző ablakkal...

Gettónak gettó,de valahogy olyan elitgettó.

Persze 30méterre pedig omladozik egy ház,rajta felirattal,hogy 2015ben felujjitva...

Mint kiderült ez azt jeleni,hogy a lakások kaptak wc-t és már nem a közösbe kell járni.

2018. júl. 20. 02:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!