Mi baj lehet a cirkóval?
Figyelt kérdés
Fűtéssel minden rendben,de a meleg víz nyomás nagyon gyenge.Van,h nagy nehezen elkezd meleg víz jönni és egyszer csak jég hidegre vált.Nyomás 1.5 bar-on van.Ferroli Domitop C24E típusú gépről van szó.2011. dec. 12. 12:22
1/2 anonim válasza:
Egyszer nagyot sz.vtam ezzel a típussal én is.
Ebben a típusban nem váltószelep van, hanem a hőcserélőben saját járaton megy a használati meleg víz és a fűtés is.
Lehet, hogy már elvízkövesedett a járat és nem tud nagy sebességgel áramlani a víz. Mivel lassan megy a víz, ezért sok időt tölt el a láng felett és túlmelegszik.
Ezt észreveszi az elektronika, és leállítja néhány másodpercre a lángot. Csak hogy így melegítés nélküli víz is átjut a szerkezeten és már megy is a hideg víz feléd.
Hát főbb vonalakban ennyi.
Szerelő kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Miért is ne karácsony előtt persze,nagyszerű.... :(
Szerinted kb ez mennyibe fog fájni nekem?
2011. dec. 12. 18:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!