Ha szeretném eladni a lakásomat, akkor az árat feldobná, ha pl leparkettáznék, új tapéta lenne meg ilyesmi?
Valószínűleg igen, de csak minimálisan, szerintem az is kérdéses, hogy az árát behozná-e. Főleg a tapéta, az elég drága.
Ha most festve van, akkor szerintem inkább fess ki, és mindenképpen valami semleges színnel (fehér vagy világos krémszínű). A festés költsége kb a negyede a tapétázásnak.
Azért semlege színt válassz, mert a potenciális vásárlók többsége inkább el tudja képzelni az életét krémszínű, mint mondjuk mélybordó falak közt. És azért világosat, mert nagyobbnak tűnik tőle a lakás.
Igazából szerintem is jelentős eredmény csak az lehet, hogy hamarabb el tudod adni. De végül is az is eredmény :)
Szerintem nem, ugyanis valószínű, hogy az új beköltöző a maga stílusának megfelelően szeretné majd úgyis átalakítani a lakást, és éppen ezért nem tartom valószínűnek, hogy megfizet pl. egy tapétázást, amikor - ha már fizet érte - ő szeretné kiválasztani, hogy milyen tapéta legyen.
De lehet, hogy csak én látom így.
Meg attol is fugg, h hol van az a lakas.
Ha a Hos utcaban akkor teljesen folosleges, az uj tulajnak nem h tapeta, de vakolat nelkul is jo lesz.
Attól függ, milyen a helyzet. Egy lelakott helyet nehezebb eladni. Viszont festésre, tapétázásra értelmetlen költeni, költözés előtt kinek nem az az első dolga, hogy kifest? Ha már nem, tisztasági festés címén.
A padló viszont nem árthat, szebb, könnyebb tisztán tartani, azért egy padlószőnyeg lehangoló tud lenni.
De ez még nem dob nagyon az értékén.
Viszont ha a fürdő nem mostanában volt felújítva, az mindenképp növeli az eladás esélyeit. Panelban nagyon sok lakás van, ahol tiszta repedés a szeniter, mert mióta felhúzták a házat, nem volt újítva. Albikeresésnél is hamarabb veszem ki azt, ahol normálisan meg van csinálva, mint ahol nem, max ha nagy az árkülönbség, nyer a ratyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!