Mivel festhetem le a nedves falat?
Meszeld!
Mással nem lesz tartós, ugyanúgy lefog hullani egy idő után! Meszet fellehet hordani nedves falra.
(Új vakolt felületnél még jó is ha nem csontszáraz a vakolat.)
belső szigetelés eszetekbe ne jusson
a megoldás, hogy megszüntetitek a fal nedvességét, ehhez ki kéne deríteni, hogy miért nedves
ha albérlet, akkor jelezzétek a tulajnak - de én inkább költöznék
ha vettétek, akkor elég hülye ötlet volt - és ha menteni akarjátok a falat és az egészségeteket, akkor muszáj lesz megszüntetni a vizesedés okát
Lehet nem szép, de mg mindig tovább fog ottmaradni elméletben mint a diszperziós.
Ha raksz bele kis cementet, vagy budai földet akkor már nem is fog annyira kopni ha megdörzsölöd.
Én is a meszet ajánlom, normálisan megcsinálva nem fog az. Azért is ajánlott meszelni, mert az szellőzik, így valószínűleg nem tud annyi nedvesség összejönni mögötte, hogy ledobálja. No meg fertőtlenít is, egy meszelt fal gyakorlatilag nem tud penészedni, a festékek viszont "etetik" a gombákat.
A belső szigetelés egy nagy baromság, nem tudom, ki találta ki, azzal lehet elérni, hogy a szigetelés és a fal között csinos kis penésztelepek legyenek. Kívülről kell szigetelni, de ha beázásról van szó, akkor nem hő-, hanem vízszigetelést kell felrakni.
Dehogynem baromság. Ázik valahonnan a fal, és erre az a "megoldás", hogy belülről ragasszák le valamivel?
Mi ilyenkor fel szoktunk menni a padlásra, megkeressük a törött cserepet és kicseréljük. Vagy bármit csinálunk, ami azt eredményezi, hogy ne ázzon a fal.
De a vizes falat belülről leragasztani, lehet hogy én vagyok a nehéz felfogású, de még mindig úgy gondolom, hogy kimeríti a baromság fogalmát.
nehéz felfogású vagy, nem mondta senki, hogy vizes falra kell felapplikálni a belső szigetelésre alkalmas anyagot...
fentebb is írtam, hogy a vizesedés okát kell megtalálni és megszüntetni
a belső szigetelőrendszerek nagyon is működőképesek...persze nem nikecell-t kell a falra ragasztani - és természetesen szakember kell hozzá, aki megvizsgálja a házat, mielőtt javaslatot tesz a megoldásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!