Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Meddig füzet a biztosító?...

Meddig füzet a biztosító? (ilyen helyzetbe)

Figyelt kérdés
A fürdőszobában (nem biztos), de valószínűleg csőtörés(szivárgós, lassú) van a falban, a csempe pont a csőnél ami eredetileg fehér most sárgás... a fal kívülről ledobta a vakolatot és vizes a fal. A biztosító azt mondta, hogy mire jön a kárfelmérő a csempéket szedjük le, de mivel nem tudjuk, hogy egyáltalán csőtörés van-e így nem tudjuk, hogy a csempét lemerjük-e vésni.. és ha nagyobb területen kellene akkor a biztosító az egész fürdő csempézetét kifizeti?(mert az hülyén nézne ki, hogy csak az egyik falon van más fajta csempe.. Akinek volt ilyen írjon, köszönöm!
2011. nov. 23. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez a biztosítótól illetve a biztosításodtól függ. Nálunk kávéfőző robbant fel, olyan lett a fal és az biztosító az egész konyha kifestését fizette, mivel nem lehetett kétszer kikeverni ugyanazt a színt.
2011. nov. 23. 14:50
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
NEM FÜZET, HANEM FIZET.
2011. nov. 23. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Ja, és helyzetbeN.

A többiről ne is beszéljünk inkább!

2011. nov. 23. 14:52
 4/10 komasa ***** válasza:
100%
Arról, hogy csőtörésed van könnyű megbizonyosodni. Elzárod a csapokat, és megnézed este, hogy hány m3-en állt a vízórád, és ha reggel többet mutat, akkor valahol folyik a vized (éjszakai pisilés, ivás, ami vízfogyasztással jár mellőzendő). A nagy baj az, hogy a biztosítók nem szeretnek fizetni. Szemét banda, mert elvárják tőletek, hogy fizessetek rendesen, de amikor nekik kéne, akkor húzzák a szájukat. Semmiképpen ne menjetek bele, hogy csak egy fal csempézését fizessék ki. Rá kell csapni az asztalra, és erőszakosnak, és követelőzőnek lenni.
2011. nov. 23. 14:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy ellenőrizzétek a helyesírást... -.-" siettem mert aktuális az ügy... aki normálisan válaszolt.. neked köszi. :)
2011. nov. 23. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:
18%
Csak akkor tudsz helyesen írni, ha épp ráérsz?
2011. nov. 23. 15:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha nem érted a lényeget inkább ne okoskodj, köszöntem...
2011. nov. 23. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
14%

A benyújtott kárigényre is azt fogod írni, mert sietsz, hogy tessék füzetni! És küldenek 3 db kökás füzetet!

(kökás direkt így írtam amúgy kockás akart lenni csak siettem)

2011. nov. 23. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Kihívod a kárszakértőt és majd eldönti. Ez a munkája. Látattlanba nehéz megmondani plusz minden buztosatás más és más.

Jajj már mögint söettem. Ajjjjj

2011. nov. 23. 15:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
# 8/9 Hogyha ennyire kötekedsz akkor a kockás füzet sem létezik mert a kocka egy térbeli alak aminek 6 oldala van. A füzet amire te gondolsz négyzetrácsos......
2012. júl. 29. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!