Strucc tojásból ékszertartó ennyiért megéri?
Anyunak nézegettem ajándékot,és eddig ezt találtam,amiről tudom hogy biztosan tetszene neki.Viszont egy kicsit sokallom az árát.Vagy ez még tényleg reális?
Szerintem jó ajándék. Én muteromnak is tetszene az biztos:)
Az árát sem tartom soknak. Eleve egy nem mindennapi különleges anyag. Másik pedig, hogy a kivitelezés is igényesnek tűnik.
Ha úgy gondolod, hogy anyukád örülne neki, és kellőképp megbecsülné, akkor vedd meg. Persze csak ha a pénzed is megvan rá.
Szép ajándék!!
Nagyon örülne neki,szereti az ilyen kézműves tojásokat,csontfaragásokat,kagylókat,régi szódásüvegeket :D
Csak hát már szinte mindenből van neki(a lakás meg ugye pici),ezért nehéz találni bármit is.
De ilyen még pont nincsen,viszont én egy kicsit drágának találom...
na majd még kitalálom,még van rá egy hónapom :D
Eljárunk rendszeresen kirándulgatni,ha valami programot kitalál,akkor megyek én is.
Na jó,az erős túlzás hogy mindene megvan,de szerintem megölne,ha olyan dolgot vennék,amivel pl. takarítani lehet :D
Ilyen háztartási dolgot csak akkor kap,ha valami épp elromlik.
Mindig ha megkérdem,hogy kér-e valamit szülinapkor,vagy épp most karácsonykor,általában azt mondja hogy semmit...
szóval abból próbálok válogatni,amit szeret,mindig mást gyűjt.
ezelőtt pl. a régi szódásüveg volt a sláger,de mivel már azoknak nincs több hely,most úgy tűnik leszokott :P
Kérdező ne hallgass senkire, ha úgy gondolod megfelelő ajándék, akkor vedd meg. Szerintem különleges, és mint már írtam szép ajándék!
A szódásüvegeket, illetve a régi italos palackokat én is gyűjtöm. Több száz db. van belőlük. Jó ízlése lehet anyukádnak!:))
Utolsó köszönöm!
Mázlista lehetsz,hogy ennyi üveg elfér nálad :)
Anyunak nincs sok,nagyból ha 10-15 van,piciből egy kicsivel több :)
Szódásüvegből mindegyik fajtából egy,aztán már nem is tudja hova rakni.
Pici a lakás,nincs neki sok hely.
Kagylóval van tele egy 5 polcos vitrin,abból pl. neten nem is találok olyat,ami ne lenne neki :)
Virágokról meg már nem is beszélek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!