Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a titka a "de jó ide...

Mi a titka a "de jó ide betérni" otthonoknak?

Figyelt kérdés
lakberendezési stílus, személyes tárgyak, szeretet, egyéb?
2011. nov. 17. 18:13
 1/10 anonim válasza:
23%
Pénz.
2011. nov. 17. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha tiszta,barátságos,látszik,hogy a lakók jól érzik magukat benne. Ehhez nem kell pénz,vagy drága bútor sem.
2011. nov. 17. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül a tisztaság. Voltam én olyan lakásban, ami tisztább volt, mint egy patika, mégse éreztem jól magam. Aztán olyanban is, ahol nem volt pedáns rend mégis jó volt minden. Szerintem ahol a lakók szeretik egymást oda más is szívesen betér.
2011. nov. 17. 19:22
 4/10 A kérdező kommentje:
én voltam már pénzes lakásban, úgy éreztem magam mint egy 5csillagos hotelben, de se meghitt nem volt, sem otthonos, sem családias. A pénzt kizárnám.
2011. nov. 17. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
A hozzáfűződő jó emlékek.
2011. nov. 17. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Vidám, meleg színek, formák..személyes, egyedi holmik.

A legfontosabb szerintem a harmónia! A színek és a stílus/stílusok harmóniája. Az apró részletek is nagyon sokat számítanak!

A pénz nem annyira számít. Kevés pénzből is lehet nagyon meleg otthont varázsolni.

Persze, nem rossz dolog, ha van az embernek pénze.. Tud venni esetleg egy kis kandallót, és egyéb kiegészítőket, amik nagyon hangulatosak. :)

Viszont, lehet akármennyire meleg egy otthon kinézete, ha a benne élők viselkedése fagyossá teszi odabent a légkört..

2011. nov. 17. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Sok fény, egy sötét szobába, lakásba nem szeretek bemenni, komor és lehangoló lesz.

A sok sötét szín is könnyen ilyen hatást kelt.

Lehet nagyon trendin berendezett egy helyiség, klappoló bótorokkal, kiegészítőkkel, de ez még így inkább az ikeára vagy egy bútorkatalógusra emlékeztet.

Szerintem kell néhány olyan kis mütyür, ami otthonossá teszi, ami a lakó emlékeihez fűződik.

Hát a szobám általában ilyen hatást kelt az emberekben, 50000 éves bútoraim vannak, de azok minőségiek, és nem ilyen fehér bútorlapos szekrény, hanem rendes fa, rengeteg könyvvel, pár képpel a barátaimról, képeslapokkal, két nagy ablakkal, vidám de haszontalan dolgokkal, maiket barátoktól kaptam, jó emlékeket idéznek fel. Szerintem azok nélkül nem lenne jó, mert semmi személyes varázsa nem lenne.

A sok növény is jó szerintem még.

2011. nov. 18. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Tisztaság, fény, kellemes illat, meleg színek és sok kedvesség.
2011. nov. 18. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek. Plusz jó meleg, esetleg sütemény illat :)
2011. nov. 19. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon fontos, hogy ne legyen túlzsúfolva semmi. Szellős, tágas tér, ízlésesen berendezve. Legyen összhangban az egész lakás, pl. ne keverjék a mediterrán berendezést ázsiai kiegészítőkkel, stb. Nekem fontos a tisztaság is, ha rend van nálam, akkor én is sokkal jobban érzem magam.
2011. nov. 20. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!