Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kinek milyen témájú/színű...

Kinek milyen témájú/színű lesz idén a karácsonyfája?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

anyukám vett pár éve valami villogós színes iszonyat giccses műfenyőt :) egészen kicsi, talán 40cm magas. nekem nem a fa adja a karácsonyi hangulatot, szóval tökéletesen elég idén is :)

inkább a gyertyák, a hangulatvilágítás, nagy beszélgetések, kajálások, lazulás a lényeg.

2011. nov. 16. 16:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

14:54

Ugyan , nem lehettek ennyire szűk látókörűek.Magyarországon nagyon régóta hagyomány a karácsonyfa díszítés.Akár mű akár igazi , akár saját magad által készített díszek akár boltiak de azok hozzá tartoznak.Ahogyan a húsvéthoz is a tojás festés úgy a karácsonyhoz a karácsonyfa , ez a szimbóluma a jelképe ez a világon mindenütt egységes és nagyon szép ünnep.

2011. nov. 16. 16:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi kicsit meseszerűre és egyúttal amerikai stílusúra szavaztunk idén. Vettünk egy 210cm-es extra dús gyönyörű fenyőt, erre arany piros gömböket vettünk (50-50db), néhány hagyományos cukorbot, vattával becsomagolt cukorbot (rajta nagy piros masnival és csilinggel, arany színű hópelyhek, piros-fehér norvég mintás rénszarvasok. A csúcsdísz arany színű csillámos csillag lesz, és bár talptakaróra nem lenne szükség, mert a fa talpa gyönyörű, a fa pedig leér a földig, de mi vettünk egy mikulás-hóember-rénszarvas mintás piros-arany talptakarót:-)

Ja és már az ajándékok is megvannak, már csak be kell csomagolni:-) A csomagolópapír is ugyanilyen témájú mint a talptakaró és mint az egész fa.

20N

2011. nov. 16. 17:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Azt még kihagytam, hogy 20.-a körül még sütök rá mézeskalács szíveket, embereket, fenyőket és kiszínezve (ételfestékkel) felakasztjuk a fára:))) Jajj már annyira várom!!

20N

2011. nov. 16. 17:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk rózsaszínes-mályvás-lilás színű diszek lesznek idén is, már 3-4. Karácsonyon. Egyébként nem szeretem ezt a színt, de valamiért beleszerettem ezekbe a színű díszekbe és azóta is nagyon tetszenek. A fa a tavalyi töves fenyő lesz, dézsába ültetve ápolgatjuk,nőtt is tavaly óta egy kicsit. Remélem egyszer azért kell újat venni, mert kinövi a lakást és el kell egy végleges helyre ültetni.

Az előttem szóló amerikai design-ja nagyon tetszik, ahogy olvastam, szinte láttam magam előtt.

2011. nov. 16. 19:21
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

Kedves 19:21!

Így olvasva a ti fátok se lesz semmi!:-) Majd tölts fel képet róla kérlek, még soha nem láttam ilyen színű fát. Majd én is rakok fel a mienkről:))

/előző voltam/

20N

2011. nov. 16. 20:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekünk idén mindenféle színű lesz.. Nekem az a kedvencem. :) Gyerekkoromban anyukám mindig ilyenre díszítette a fánkat, és annyira szép emlékek kötnek a gyerekkori karácsonyainkhoz, hogy vágyok minden évben a színes fára.

Igaz tavaly egy fehér műfenyőnk volt türkiz és ezüst díszekkel, nagyon nagyon szép volt, de idén mégis a színes igazi (élő, gyökeres) fenyőfa mellett döntöttünk a férjemmel. :)

23/N

2011. nov. 30. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!