Milyen képkeret illik egy vallásos témáju képhez?
Figyelt kérdés
Saját magam szeretnék késziteni egy képkeretet egy vallásos témáju nyomtatott képhez.Lombfűrésszel és furnér lemezzel dolgozok a legszivesebben.Milyen stilusu mintát választhatok.Katolikus képről van szó.2011. ápr. 15. 11:53
1/5 anonim válasza:
A témája igazából egyáltalán nem számít, a stílusa annál inkább. Tehát egy barokk képhez barokk jellegű keret illik, egy klasszicistához letisztult, egyszerű, egy 20. századi modern képhez elképzelhető, hogy egyáltalán nem is kell keret.
2/5 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 15. 14:51
3/5 anonim válasza:
Ezekhez szerintem egy teljesen sima, egyszerű keret illik. Az elsőhöz világos fa, mondjuk fenyő színűt vagy drapp krémszínűt tudnék elképzelni, a másodikhoz egy sötétebbet, barnát vagy tölgy színűt.
Esetleg ha párban akarod őket kirakni, akkor vagy pácolt fa, vagy festett legyen mindkettő, így harmonizálnak.
Díszes keret ilyen képhez nem illik, egyébként ez az a stílus, ami akár keret nélkül is jó.
4/5 anonim válasza:
Én is az elsőhöz egy világosabb színt, a másodikhoz egy sötétett színű keretet gondolnék. Bár, ha a lakás stílusához illene és olyan arany csíkot is el tudnék képzelni a keretbe, de azt szerintem nem tudnád megcsinálni. Próbálok képet keresni.
5/5 anonim válasza:
Hát nem találtam a neten, nekünk ilyen a keret, fekete és egy diszkrét arany csík van benne. Abszolút nem feltűnő, de emel rajta. Én már többféle képet tettem bele, időnként cserélgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!