Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelban a fingás is áthallats...

Panelban a fingás is áthallatszik?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak ordibálás,esetleg közvetlen szomszédtól jövő vízcsobogás hallatszik át,vagy nagyon állat módjára való tüsszentés..Tőlük mosógép hangja valamennyire csak.

Más nem hallatszik át.

2011. nov. 19. 17:09
 12/14 anonim válasza:
100%

Panelban lakom, és hát ugye a panelnak elég jó az akusztikája. Múltkor épp a kádban ültem, amikor hallom, hogy a felső szomszéd is engedi a vizet, beszáll, pár perc múlva pedig egy semmi mással össze nem téveszthető hangot hallottam: a kedves szomszéd belerottyantott a kád vízbe. xD Hozzáteszem, egy 28-29 év körüli, csinos nőről van szó. :D De a WC-ben is hasonlóan jól áthallatszanak a dolgok. A minap végighallgattam az alsó szomszéd hasmenését. xD Szinte minden zaj áthallatszik. Különösen akkor vagyok "boldog", ha az előbb említett felső szomszéd csaj és a pasija szexelnek. Nem vagyok irigy, sőt örülök, ha másoknak is rendben van a nemi élete, de egyrészt van, aki az éjszakát alvással töltené, másrészt gyerekek is élnek a házban, akik esetleg megijedhetnek az átszűrődő sikoltozástól, hörgéstől stb., ezért jó lenne, ha feltennék a hangtompítót. :D Ha éppen nem szexelnek, akkor bútorokat tologatnak-leginkább a 22:00 és a 23:00 közötti időszakban. Mindig este jön rájuk a lakberendezés! Azt viszont halálosan gyűlölöm, amikor a mellettünk lakó román család 02:00-kor üvölteti a k*csög zenéjét, csutkára tekert hangerővel, vagy éppen a folyosón veszekednek, üvöltenek és verik egymást, vagy éppen a folyosó üvegajtaját b*sszák be olyan erővel, hogy kiszakad a tokjából.

27/L

2012. márc. 6. 18:38
 13/14 anonim válasza:
82%

Hát attól függ......hogyha jó hangosakat rotyogtatsz talán.... válaszul még vissza is finganak :D

De szerintem nem....xD

2012. dec. 16. 15:09
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
Az szép lehetett az a fingós sztori 12/13
2020. okt. 10. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!