Családi ház vagy Panel lakás, hol jobb lakni és miért?
Egy-két apróságot mindenki kifelejtett.
-A panelben, ha van egy őrült, az egyszerre több lakást gyújt fel, vagy robbant fel egyszerre...
-A panelben, ha valaki nem fizet, az egész házat lekapcsolják és oda a "jó meleg"...
-A panelben az összes államilag támogatott felújítást, a családi házasok adójából (is) fizetik!!
-A panelosok között sok a zakkant.
-A panelba, pont ugyan úgy betörnek!
-Normális ember nagytestű kutyát, NEM tart panelben!
Egyértelműen családi házban!! :)
Én panelban nőttem fel, és nem azt mondom, abban is lehet nagyon szépen élni, de egy családi ház az merőben más..
Mi a férjemmel építettük fel a házunkat (idén kaptuk meg a lakhatásit) és annyira szuper! Sokkal szabadabb vagy, sokkal több lehetőséged van! Mink a ház egy az egyben, minden egyes fala, van egy hatalmas kertünk/udvarunk, ahol azt csinálhatunk, amit szeretnénk.
Az tény, hogy sokkal több munka van vele, de ez amolyan "édes munka".. én szeretem rendben tartani a portánkat, szeretek füvet nyírni, havat lapátolni.. :)
Egyébként, az is igaz, hogy bejön ez az (állatvilág) ha nem figyelünk oda, de ezek ugyan úgy a panelban is megjelennek.. (rágcsálók, csótány, hangya)
Imádom, hogy bármilyen zöldséget, gyümölcsöt megtermeszthetek.. Olyan fát ültetek, amilyet szeretnék... Ha kedvem tartja, akkor nyáron grillezhetek a kertben a barátokkal, vagy süthetünk pizzát a kemencében, vagy kiülhetünk a teraszra borozni.. felállíthatunk egy kismedencét, és pancsolhatunk benne bármikor. És még annyi mindent fel lehetne sorolni.. :)
Szerintem, aki valaha él/élt családi házban, az soha nem vágyik vissza a panelba.
Ja azt még elfelejtettem írni, h akár tyúkokat is tarthatsz :)))
A fűtésről pedig csak annyit, hogy nálunk a panelban soha nem volt meleg, csak olyan 21 fok.. és ehhez képest mindig magas volt a fűtésszámlánk.
Mi jelen pillanatban kandallóval fűtünk (ami szintén nem megoldható panelban) nagyon jól szigetelt a ház, és így sokkal kevesebbet fizetünk a fűtésre.. ráadásul kellemes meleg van a házban.
Utolsó:
"...a szomszéd állandóan gereblyézik,söpör,..."
Egy NORMÁLIS PEDÁNS szomszédod van!!
Ha téged már a -családi házas- szomszédod gereblyézése is zavar,
ott nem a szomszédoddal van a baj, hanem veled !!!
Utolsó4
Irigylem a gondjaidat!
Már az is baj, ha valaki rendben tartja a környezetét??
Ha ez titeket irritál, akkor nálatok elég nagy kupi lehet a házatok körül!!
Na de sebaj.
Majd visszasírod ha panelbe költözöl és még azt is meghallod, ha bármelyik szomszédod elfi*ngja magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!