Mennyire fontos számotokra a ház ahol éltek? Egy tárgynak tekintitek vagy otthonnak?
Ha lenne egy jobb lehetőség költöznél vagy maradnál?
Számomra a ház az otthonom,adódott egy sokkal jobb,minden téren de nem tudok dönteni,egyszerüen ha arra gondolok hogy el kell költöznöm innen legszivesebben sirnék.
Ezzel a házzal rengeteg gondunk akadt,teljesen átrenováltuk de kezdhetjük előröl,mégis a furcsa hogy kötődöm hozzá,vagy csak a terveim kötnek ide és az emlékek.
Otthonnak semmiképpen nem tekintem.
Szívesebben laknék egy garzonban mint itt.
A házzal magával nincs bajom mert nagyon szép, de annyi rossz emlékem van, hogy legszívesebben elmennék és sosem jönnék vissza.
Akkor velem van a gond.:(
Ez a ház ugy gáz ahogy van,magával a házzal csak rossz tapasztalataim vannak,viszont itt élek 9éve,a lányom ide született itt tette meg az első lépésit..Nem értem miért nem vágom rá hogy el akarok innen menni,mellesleg csak egy házzal költöznék arrébb.
Bocsi ha tul érzelmesnek tünök de kb fél órája lettem választás elé állitva,tavaszig van időm gondolkodni.
igaz nem ház, csak lakás, de nagyon kötődöm hozzá. nem is tudom mi lesz, ha egyszer el kell költöznünk. ugyanis kettőnknek pont ideális, de gyerekneveléshez már kicsi. sebaj, akkor sem adjuk el, majd anyum ideköltözik :)
a nagyszüleimtől kaptam ezt a lakást, és főleg mióta meghaltak, azóta nagyon ragaszkodom hozzá. számomra ez a nagybetűs OTTHON. szóval nem csak egy hely, ahol alszom, hanem ahol a lehető legjobban és legnagyobb biztonságban érzem magam.
nem adnám el még az életem árán sem. ha kigyulladna, akkor inkább égnék el vele együtt, mert máshol nagyon nehezen képzelem el az életemet.
Ez az Otthonom. Laktam már néhány helyen, de ez az első, ahol szeretek lenni, nem csak egy lakásnak tekintem ahol a cuccaimat tudom tárolni, és tudok éjszaka aludni.
Nyáron mikor nyaralásból haza értünk, valami fantasztikus érzés volt belépni az ajtón, és itthon lenni. Persze másnap reggel már a férjemmel mindketten modtuk, hogy mostmár mehetünk vissza, de ez kellett, hogy legalább ennyire haza jöjjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!