Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire fontos számotokra a...

Mennyire fontos számotokra a ház ahol éltek? Egy tárgynak tekintitek vagy otthonnak?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy jobb lehetőség költöznél vagy maradnál?

Számomra a ház az otthonom,adódott egy sokkal jobb,minden téren de nem tudok dönteni,egyszerüen ha arra gondolok hogy el kell költöznöm innen legszivesebben sirnék.

Ezzel a házzal rengeteg gondunk akadt,teljesen átrenováltuk de kezdhetjük előröl,mégis a furcsa hogy kötődöm hozzá,vagy csak a terveim kötnek ide és az emlékek.

2011. nov. 4. 10:19
1 2
 1/11 anonim válasza:

Otthonnak semmiképpen nem tekintem.

Szívesebben laknék egy garzonban mint itt.

A házzal magával nincs bajom mert nagyon szép, de annyi rossz emlékem van, hogy legszívesebben elmennék és sosem jönnék vissza.

2011. nov. 4. 10:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem, otthonomnak tekintem, de ha lenne más lehetőség, azért költöznék. Most egy panelben lakunk, igaz nagyon szépen meg van csinálva, de ha tudnék venni egy emeletes kertesházat, akkor megtenném.
2011. nov. 4. 10:24
 3/11 A kérdező kommentje:

Akkor velem van a gond.:(

Ez a ház ugy gáz ahogy van,magával a házzal csak rossz tapasztalataim vannak,viszont itt élek 9éve,a lányom ide született itt tette meg az első lépésit..Nem értem miért nem vágom rá hogy el akarok innen menni,mellesleg csak egy házzal költöznék arrébb.

Bocsi ha tul érzelmesnek tünök de kb fél órája lettem választás elé állitva,tavaszig van időm gondolkodni.

2011. nov. 4. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Az otthonomnak tekintem. Talán túlzott mértékben is. Eszem ágában sincs elköltözni. Utolsó erőmig küzdenék érte. Szívem szakadna meg ha másé lenne. A hétvégét vidéken töltöttük. Legalább akkora élmény volt a hazatérés, mint a kikapcsolódás.
2011. nov. 4. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:
szeretek itt élni nagyon viszont 2 hónap múlva költözünk. én úgy vagyok vele hogy szeretem a változatosságot az újat és a jobbat. persze ez nem azt jelenti hogy egész életemben majd költözködök, de ha van egy jobb lehetőség akkor azt meg kell ragadni.
2011. nov. 4. 10:39
 6/11 anonim válasza:
Számomra ez az otthon, nagyon szeretem, de jövőre fogok új lakásba költözni, az is tágas, de azért hiányozni fog a kertes.
2011. nov. 4. 10:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 20 éve születtem ebben a házban ahol most vagyok és ott ahol most ülök :) De ha lenne egy jobb lehetőség mindenképpen leköltöznék hiába kötődöm, lehet hogy itt tettem meg az első lépéseket és lehet hogy itt nőttem fel de inkább emlékeszem ezekre mint hogy szenvedjek a további gondoktól amivel ez a ház jár( felújítás, elöregedett vezetékek stb.)
2011. nov. 4. 10:50
 8/11 anonim válasza:
Én még csak 16 vagyok, de hárman vagyunk testvérek, de ők nagyobbak nálam és már csak félig meddig laknak itthon, és anyáék egyszer mondtak egy olyat, hogy lassan túl nagy lesz ez a ház nekünk. Igaz ez még soká lesz, hogyha tényleg költözni szeretnének, de mikor ezt meghallottam összeugrott a gyomrom, már a gondolattól is. Nagyon rossz volt ezt hallani, ha úgy adódna se szeretnék elköltözni.
2011. nov. 4. 10:55
 9/11 anonim ***** válasza:

igaz nem ház, csak lakás, de nagyon kötődöm hozzá. nem is tudom mi lesz, ha egyszer el kell költöznünk. ugyanis kettőnknek pont ideális, de gyerekneveléshez már kicsi. sebaj, akkor sem adjuk el, majd anyum ideköltözik :)

a nagyszüleimtől kaptam ezt a lakást, és főleg mióta meghaltak, azóta nagyon ragaszkodom hozzá. számomra ez a nagybetűs OTTHON. szóval nem csak egy hely, ahol alszom, hanem ahol a lehető legjobban és legnagyobb biztonságban érzem magam.

nem adnám el még az életem árán sem. ha kigyulladna, akkor inkább égnék el vele együtt, mert máshol nagyon nehezen képzelem el az életemet.

2011. nov. 4. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez az Otthonom. Laktam már néhány helyen, de ez az első, ahol szeretek lenni, nem csak egy lakásnak tekintem ahol a cuccaimat tudom tárolni, és tudok éjszaka aludni.

Nyáron mikor nyaralásból haza értünk, valami fantasztikus érzés volt belépni az ajtón, és itthon lenni. Persze másnap reggel már a férjemmel mindketten modtuk, hogy mostmár mehetünk vissza, de ez kellett, hogy legalább ennyire haza jöjjünk.

2011. nov. 4. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!