Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem indul be a gép?

Miért nem indul be a gép?

Figyelt kérdés

most vettem kertápoláshoz egy kis hobbi láncfűrészt de nem tudom beindítani

szikra van,benzin van de nem indul be már vízhólyagos az ujjam annyit rángattam

mi lehet a baja?

2011. okt. 19. 20:14
 1/7 dirtboy ***** válasza:

miféle fűrész? márka típus?

és hogy próbálod be indítani? miket csinálsz?

2011. okt. 19. 20:17
 2/7 A kérdező kommentje:

pontosan nem tudom a fajtáját de valami majestic

próbálkoztam szívatóval,full gázzal,vagy a 2 egyszerre de semmi...de a kipufogón nyomja ki a benzin "gőzt" mintha nem gyújtaná be pedig van szikra...hézaggal is vacakoltam de semmi..

2011. okt. 19. 20:23
 3/7 dirtboy ***** válasza:

benzin tuti rendben van?

nem volt koszos?

keverék kell bele azt ugye tudod.

nem tudom mi lehet a probléma ha még szikra is van. elvileg, szívató 2-3 rántás,szívató vissza,3/4gáz be,és indulhat az indítás

2011. okt. 19. 20:30
 4/7 A kérdező kommentje:

tudom hogy keverék kell bele

a benzinnek meg nem lehetett semmi baja mert másik gépbe is ugyan abból a flakonból öntöttem és működött....

de egyszer amikor kivettem a gyertyát arra lettem figyelmes mint a szappanbuborék fúlyóban ami van víz+szappan keveredve olyan volt a gyertya és a henger között amikor vettem ki a helyéről a gyertyát(remélem valamennyire érthető voltam)

2011. okt. 19. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy agyonszivattad semmi. Vedd ki a gyertyát szellőztesd az udvaron reggelig, és próbálkozz újra.
2011. okt. 19. 20:48
 6/7 A kérdező kommentje:
és ha utána sem akar indulni?
2011. okt. 19. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha túlszivattad akkor vedd ki a gyertyát, gázadás nélkül rángasd meg párszor aztán tedd vissza a gyertyát jól szorítsd meg hogy a kompresszió ne menjen el. Majd rántsd be gázadás nélkül. (Amúgy van elég kompresszió?)
2011. okt. 23. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!