Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyire jó a villanyfűtés?

Mennyire jó a villanyfűtés?

Figyelt kérdés

Távhős társasházba lakok és az egyedi fűtést gázra való áttéréssel nem lehet megoldani,a távhőset meg csak úgy,ha kicseréltetjük az ablakokat is,ami plusz 1,5 M frt + az egyedivé alakítás 500.000!Ebből állítólag van támogatás,persze csakHA megkapjuk,de így se-űgy se tudják a lakók vállalni!

Szerintetek a villanyfűtés lehetne megoldás?

Egy 57 nmes lakás kifűtése plusz 3 köbméter melegvíz elhasználása 44.000Ft egy hónapban így!!!

Érdekelne minden komment.

Köszi

2009. ápr. 30. 05:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk voltak villanykályháink. Állatira drága volt az utolsó években (1998/1999) velük a fűtés! Nem hiába szűnt meg a kínálat vill.kályhából.

Valami más megoldást kellene kitalálnotok.

2009. ápr. 30. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj a 44e Ft-nak. Más örülne, ha csak ennyi lenne. Villannyal tuti hogy minimum megduplázhatnád az összeget.
2009. ápr. 30. 10:47
 3/7 A kérdező kommentje:

oké!

Köszi a válaszokat!

2009. ápr. 30. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak egyetlen előnye van, hogy kényelmes megoldás, amúgy minden ellene szól. Viszont akkor megéri ha ÉMÁSZ dolgozó vagy, és kapsz munkahelyi támogatást. Szerintem ezt nekik találták ki. Üdv.
2009. ápr. 30. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
A villanyfűtés ma már drága, a távhőről meg nem engednek egyénileg levállni, csak ha az egész társasház leválik, de az se egyszerű!
2009. ápr. 30. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán meg kéne szabadulni az ilyen lakásoktól, ezt csak jó fizuval lehet eltartani.
2009. ápr. 30. 19:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Én 2 éve 11 Mért vettem.Most az alattam lévőt 7,5 ért nem tudják eladni,szóval inkább nem adom el.

Az mégnagyobb bukás lenne!

2009. ápr. 30. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!