Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha már egy...

Mit lehet tenni, ha már egy napja nincs víz?

Figyelt kérdés

Egy társasházban az egyik lakó szétfúrta a fürdőszobáját és már egy napja képtelenek megcsinálni, elméletileg dolgoznak az ügyön. Ezért már egy napja nincs víz, több lakásban. Ezt csak így megcsinálhatják? A lakóknak nem is szóltak erről, se elnézést, se semmi, se azt, hogy készüljünk fel a vízhiányra. A közös képviselő meg védi őket...

Más is járt már így?

A közös képviselő meg védi őket...

2011. okt. 5. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyet biztosan nem lehet megtenni, még a vízmű is csak indokolt esetben veheti el értesítés nélkül a vizet. Legjobb ötletem, hogy hívd fel az önkormányzatot, ők biztosan tudnak vmit tenni.
2011. okt. 5. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel a házon belül történt, nem a vízmű dolga.

akedves lakót noszogassátok, hogy hívjon szerelőt

2011. okt. 5. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Jártam már így, mert szereltek valahol a házban, és csak úgy tudták elzárni a vizet, hogy az alattuk/felettük lévő lakásokban sem volt. Vettem pár karton ásványvizet, és azzal zuhanyoztam.
2011. okt. 6. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!