Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha kellene valasztanod, akkor...

Ha kellene valasztanod, akkor hova koltoznel? Tombhazba vagy videki hazba?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 14:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Fiatalon, amíg dolgoznom kell, a gyerekemnek iskolába járnia inkább tömbházba (Pesten). Ha már nem köt a városba semmi szívesen mennék vidékre.
2009. ápr. 28. 14:58
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

15 éve vídéki nagy családi házban élek, de elegem van belõle, így ha lehetne én elköltöznék egy nem túl nagy, de nem túl kis városba, tömbházba

Rokonaimhoz szoktam menni hosszabb idõre, városra, tömbházba és nekem nagyon bejön :)

úgyhogy a válaszom: tömbház

2009. ápr. 28. 16:36
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
természetesen vidékre,családi házba, de olyan faluba, ami közel van a városhoz
2009. ápr. 28. 16:57
 4/14 anonim ***** válasza:
Valamelyik jobb suburbba, családi házba. Tömbház sucks.
2009. ápr. 28. 18:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát aki tömbházba menne lakni, mert az jobb mint a vidéki az nekem meglepő. Én laktam mindkettőben, de sztem, az hogy nem hallom, ha a másik lehúzza a wc-t, vagy leejti a kanalat, vagy ordít a gyerekkel, vagy hancúrozik a férjével, barátjával. Szóval ha még azt is figyelembe veszzük, hogy ha netán valakivel még nem is egyezzel a szomszédságból és esetleg a kedvedért direkt teljes hangerőn rockot hallgat...Az biztos, hogy én egy nagyváros közeli kertesbe mennék, vagy egy kisebb városba kertesbe.
2009. ápr. 28. 21:57
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Vidéki ház ez biztos.
2009. ápr. 29. 15:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
kertesben laktam 18 évig,elegem volt belőle,3 éve panelben lakom és visszasírom a családit.
2009. ápr. 30. 20:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki ház. Laktam tömbházban is és meguntam, hogy vagy én hallom a szomszédokat, vagy ők engem. :)
2009. máj. 2. 08:08
 9/14 anonim válasza:
100%
Családi/vidéki házba, valami szép környékre.
2009. máj. 2. 09:05
 10/14 anonim ***** válasza:

A főváros melletti városban, kertes házban lakom. Soha nem költöznék el innen. Bármikor kimehetünk a gyerekekkel a kertbe, szalonnát süthetünk, bográcsozhatunk, senki nem lát minket. van homokozó, nagy gyep ahol közösen futkározhatunk, tollasozhatunk, focizhatunk, barátokat hívhatunk. Az iskola, óvoda a közelben, bármikor elengedem egyedül a gyermekem az iskolába, nem kell féltenem a forgalmas utakon. Csend van és madárcsicsergés, a fővárosban a munkahelyünk 20 perc autóút, elég akkor szagolni a bűzt és elviselni az emberek semmibenézését az utcán.

Sosem tudnám elképzelni, hogy beköltözzek egy tömbházba és ennek tegyem ki a gyerekeim mikor van más lehetőségem.

2009. máj. 3. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!