Költözöm, egyedül. Nö vagyok. Hogy szereljem le a csillárokat, hogy ne csapjon agyon az áram?
Figyelt kérdés
Köszi elöre is, bocs ha gyökér a kérdés, de ehhez nem értek.2011. szept. 30. 12:38
11/20 anonim válasza:
háháhá, apáméknál nem automata, hanem olvadóbiztosíték van, nálunk automata, de az ajtó felett,ott keresd. Egyébként meg mindenképpen jó lenne még egy plusz ember, aki ért hozzá, te meg adogasd a szerszámokat és elveheted a csillárt, ha leszedte.
12/20 anonim válasza:
haláliak a kommentek,jót szórakoztam :-DDD
13/20 anonim válasza:
Bennem van 4 üveg sör és jól vagyok THX :D de mi a szarért akar vki villanyt buherálni ha semmi érzéke nincs hozzá??? mi??
14/20 anonim válasza:
Elcsípni a kábelt? Hasznosabb lenne csak kicsavarni egy csavarhúzóval a sorkapocsból (csokiból) a plafonból kijövő vezetékeket...
15/20 anonim válasza:
Várd meg, amíg jönnek a költözéshez a "hórukk-emberkék", s mintha akkor vennéd észre: "Te jó ég! A csillár még fent van! Valaki lekapná?"
16/20 A kérdező kommentje:
He he he, én is jókat röhögtem! amúgy ez az oldal azért van, h idióta kérdéseket is feltehessenek a tudatlanok, akik ehhez-ahhoz nem értenek! :) viszont én meg értek máshoz. na szóval akkor az lesz, hogy megvárom a rakodóemberkéket, aztán ahogy az utolsó javasolta, meglepödök, h "nini, a csillár még fennt van!" köszi a válaszokat!
2011. szept. 30. 22:19
17/20 A kérdező kommentje:
Módosult a dolog, ÈN szereltem le a csillárokat. Jelentem, nem csapott szét az áram.
Hogy miért nem? Mert úgy voltak felszerelve, hogy konnektor van a plafonban, és csak simán ki kellett húzni... semmi komplikáció. 2 perc alatt lennt volt az összes. oh yeah.
2011. okt. 1. 17:53
18/20 anonim válasza:
Gratulálok... és amúgy merrefelé költözöl? :)
19/20 A kérdező kommentje:
Norvégiában lakom, itt költöztem egyik városból 50 km-rel arrébb.
2011. okt. 1. 19:56
20/20 anonim válasza:
huhh, hát norvégiában lehet, hogy nincs is villanyóra, így már megértelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!