Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Igaz, hogy egy házban a...

Igaz, hogy egy házban a liftakna a legerősebb?

Figyelt kérdés
Pl: ha egy toronyház összedől az jár a legjobban aki ott van...
2011. szept. 12. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Ha a lift motorja meg tud emelni 8 embert egyszerre, a liftakna meg egyetsem, akkor melyik a legerősebb?
2011. szept. 12. 16:35
 2/7 A kérdező kommentje:

De ha rád dől egy épület. Te idióta!!!!

Akkor hol a legnagyobb az esélyed, hogy túléled?

(Nincs olyan, hogy kimész!)

2011. szept. 12. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Elsőnek:

De a liftakna kibírja a 8 ember + maga a lift súlyát is. :D

2011. szept. 12. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért, akkor beköltözöl a liftaknába? :) Kb mekkora az esélyed, h pont a liftaknában fogsz akkor tartózkodni, mikor rátok dől az épület? Vagy ez vmi túlélései stratégia? Hova meneküljünk, ha dől a ház? :)

Szerintem az aknában sem lenne sokkal több esélyed.

Viszont nem teljesen egyértelmű a kérdésed. A liftaknában= tehát csak bent az aknában, vagy a liftaknában=aknában lévő liftben éppen utazol.

Ha épp a liftben vagy és utazol, sztem esélytelen a túlélés. Ha dől az épület, dől az akna is, leszakad a lift stb. Ha csak az aknában vagy, mondjuk a lift alatt, akkor rád szakad a lift. Ha fölötte, még akkor is agyonvághat az áram.

Rosszul mondom?

2011. szept. 12. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha felettem a lift, akkor is olyan biztonságos? Amúgy én lemennék a pincébe.
2011. szept. 12. 17:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem menjetek az aknába vagy a pincébe, én ha dől a ház, igyekszem tőle a lehető legmesszebb jutni. xD

Amúgy lehet, hogy az akna elég stabil, de ha a lift rád szakad, akkor annyi neked.

2011. szept. 15. 13:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Jaa az nem túl jó ha valakire ráesik egy lift. A world trade center című filmben mondta a hapek hogy a liftakna a legerősebb. Csak érdekelt igaz e.
2011. szept. 16. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!