Igaz, hogy egy házban a liftakna a legerősebb?
De ha rád dől egy épület. Te idióta!!!!
Akkor hol a legnagyobb az esélyed, hogy túléled?
(Nincs olyan, hogy kimész!)
Elsőnek:
De a liftakna kibírja a 8 ember + maga a lift súlyát is. :D
Miért, akkor beköltözöl a liftaknába? :) Kb mekkora az esélyed, h pont a liftaknában fogsz akkor tartózkodni, mikor rátok dől az épület? Vagy ez vmi túlélései stratégia? Hova meneküljünk, ha dől a ház? :)
Szerintem az aknában sem lenne sokkal több esélyed.
Viszont nem teljesen egyértelmű a kérdésed. A liftaknában= tehát csak bent az aknában, vagy a liftaknában=aknában lévő liftben éppen utazol.
Ha épp a liftben vagy és utazol, sztem esélytelen a túlélés. Ha dől az épület, dől az akna is, leszakad a lift stb. Ha csak az aknában vagy, mondjuk a lift alatt, akkor rád szakad a lift. Ha fölötte, még akkor is agyonvághat az áram.
Rosszul mondom?
Szerintem menjetek az aknába vagy a pincébe, én ha dől a ház, igyekszem tőle a lehető legmesszebb jutni. xD
Amúgy lehet, hogy az akna elég stabil, de ha a lift rád szakad, akkor annyi neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!