IV. Kerületben milyen lakóparkok vannak, ahol érdemes lenne eladó lakást nézni?
Mindenképpen lakóparkba szeretnénk költözni, ahol van egy saját vagy közös belső kert, esetleg játszótér is. Minél kijjebb, lehetőleg közel a Megyeri hídhoz. Nem muszáj, hogy új legyen, az is jó ha használt de újszerű.
Napliget lakóparkot is néztük, arról vélemény?
Szia!
Én a Homoktövis lakóparkok tudom ajánlani.
Mi is itt lakunk 4 éve,és nagyon szeretjük:):)
A házakat jó minőségben építették,probléma nem volt velük ,vannak nagy erkélyek,a társasházakhoz udvar,gyerekeknek játszótér.Van orvos,ovi,suli,bölcsi.Busszal 15 perc a metró.
Milyen lakást kerestek?Egyik barátnőmék pont most árulják a lakásukat,mert "kinőtték".Ha bármi kérdésed van,írj nyugodtan!
Szia,utolsó vagyok:)Jó,akkor nem küldök elérhetőséget,remélem addig el tudják adni:):):):):)Ha mégse majd rád írok!!
Nézzetek körül mindenképpen jó kis hely:)
Sziasztok!
Engem is érdekelne,hogy milyen tapasztalataitok vannak a Homoktövis lakókerttel kapcsoltban.Kedves Kérdező,voltatok arra?Két ünnep között sétáltunk arrafele és nagyon szimpatikus volt.60-70nm-es csendes,erkélyes lakást szeretnék.Esetleg tud valaki ajánlani?
Köszi a válaszokat,bocsi a kis offért:)
Hát nem egyszerű az biztos..
Nálunk jön a második baba,és a mostani lakásunk így is nagyon kicsit,ráadásul belváros nem éppen ideális ..
Karácsony után sétálgattunk arra,és nagyon barátságos környéknek tűnt,jó sok kigyerekkel,de még lakást nem néztünk.
Most nézelődök interneten.
Azért köszönöm a válaszod,hátha ír olyan is,akinek személyes tapasztalata van:)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!