Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Első mosásnál tiszta foltos...

Első mosásnál tiszta foltos lett a kisfiam nadrágja. Vissza kell venniük ilyenkor?

Figyelt kérdés
Egyszer sem volt még rajta, szerintem ez nem normális - csak mivel bizonyítom, hogy normálisan mostam? Mert ez így van, csak a kedves kereskedők ugyebár mindenhogy megpróbálnak kitérni ez elől. Mit javasoltok? Tesco-ban vettem, Cherokee, ami eddig mindig kitűnő minőségű volt.
2009. ápr. 22. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem kötelesek lennének visszavenni, de ha biztos választ akarsz, hívd fel a fogyasztóvédelmet, mondd el a problémát, ők készséggel segítenek, nekem is megtették már.
2009. ápr. 22. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha 3 napon belül vagy mindenképp cserélniük kellene. Ha nem akarják,akkor írj be a vásárlók könyvébe és akkor csak kell rá válaszolniuk.
2009. ápr. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!