Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb problémátok a...

Mi a legnagyobb problémátok a környezetetekkel?

Figyelt kérdés
Lakókörnyezetre és az ottani emberek viselkedésére gondolok.
2011. szept. 8. 17:02
1 2
 11/17 anonim válasza:
70%
Nem, valóban nem volt benne általánosítás, csak azt írtad elég lenézően, hogy egy vidéki kisvárosba költöztél, ahol nincs értelmiség. Ezt elég nehezen tudom elhinni. Ha egy 200 lelkes faluba költöztél volna, akkor rendben. Diplomáidat,aha. Ha már annyi felsőoktatási intézménybe jártál, megtanulhattál volna helyesen írni.
2011. szept. 8. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Semmit nem írtam lenézően. Még ezeket a sorokat sem Neked, aki nem érti meg, hogy a kérdezőnek a kérdésére válaszolok az engem zavaró dolgokról. Tényeket közöltem és ha én ezen a helyen ezt érzem, akkor ez van, kész! Ha neked nem tetszik, hogy engem ez zavar, akkor ne bennem keresd a hibát.
2011. szept. 8. 18:00
 13/17 A kérdező kommentje:

de amúgy igazatok van, lényegében elég nagy a szakadék a falun és a városban élők között

Gyakran hallottam budapestiektől, hogy mindenkit "lenéznek" például az egrieket is.

Tisztelet a kivételnek

2011. szept. 8. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Vidéken egy kertvárosban lakunk a férjemmel. Minden tök jó, csak az utca végén (ahol a mi házunk is van) még nincs betonút. Most csinálják a csatornázást, így remélhetőleg tavasszal elkészül az út is..
2011. szept. 8. 23:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Kis faluból, ahol sok volt a cigány Pest megyei kisvárosba költöztünk. Először nagyon örültem, hiszen egyszerűbb a vásárlás a sok üzlet miatt, az orvosi ellátás is megoldottabb, az utcánk aszfaltutas, stb. Azonban az örömöm nem tartott sokáig, mert minden nap történik valami bosszantó, amire a kis faluban sosem volt példa.

-A szomszéd öregasszony reggel 5-kor rendszeresen az ablakunk alatt pletykál teljes hangerővel.

-A nyári szünetben minden éjjel görkorcsolyáztak a fiatalok az utcánkban, zörögve korcsolyájukkal, ugattatva az utca összes kutyáját éjjel 2-3 óráig.

-Az udvarunkba bedobálják a szemetet, sörös dobozt, cigarettacsikket, stb.

-Az iskolás gyerekek állandóan ingerlik a kutyáinkat, sokszor filctollat, golyóstollat dobnak be nekik, amit azok szétrágnak. Az is előfordult, hogy csípős paprikát hoztak otthonról, kifejezetten a mi kutyáinknak.

-A hatalmas (25cm*40cm) kutya harap tábla ellenére, a kerékpárt a kerítésnek támassza a szórólapos, ezzel rongálja a kerítésünkön lévő nádfonatot.

-Rendszeresen csengetnek be hozzánk idegenek, hogy adjunk kölcsön nekik.

-A szomszéd lánytól távozó udvarló éjjel még dudál egyet az autójából búcsúzóul. A lány bátyja teljes hangerővel üvölteti a magnót a kocsijában amikor hazaér az éjjeli buliból.

Utálok itt lakni! 1000-szer jobb volt a kis faluban, ahol az emberek még valamennyire tisztelik mások értékeit, állatait, nyugalmát, nevelik gyerekeiket. Ha lesz lehetőségünk, el is költözünk innen.

2011. szept. 8. 23:58
 16/17 A kérdező kommentje:
köszi, ilyen példákat vártam:)
2011. szept. 17. 11:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Tele van suttyó prolival meg cigókkal. Csepel.
2023. aug. 21. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!