Miert nem lehet epiteni emberseges Hazat Zart kertben? (miert csak gazdasagi epuletet)?
Nem tudom elviselni a szomszedok negativ felfogasat.Ki akarok koltozni egy telekre zart kertbee.Ottan szeretnek epitetni egy kis Hazat ami 2 Idos Embernek megfelel.A Magyar torveny szerint csak gazdasagi epuletet lehet zart kertben epiteni.
Gazdasagi epuletben csak Allatot,vagy termeket lehet tartani de Embernek ott lakni nem lehet?Azaz lehet csak Embertelen korulmenyek kozott.
Mi ebben aLogika?
Mert a zárt kert, nem tartós ottlakásra való.
Nekünk is volt zárt kertünk, szőlőnk. Volt rajta egy 50nm körüli ház. Volt benne gy lakható szoba is. Volt villany, de fürdőszoba nem. Víz csak fúrt kútról. Csatornázás nem volt. Aszfaltos útról nem lehetett megközelíteni. Gáz se volt. Főzni csak palackkal lehetett, fűteni fával.
Őszintén szólva én soha nem akartam volna ennyire isten háta mögötti és infrastruktúra mentes helyen lakni.
Utolsó! Bagoly mondja verébnek? :)))
Miért is?
Nagyon sok jo lehetösége és elönye van egy Zárt Kertnek.Minden Zárt Kert közelében van Vilany,és Telefon vonal nem kerűl sokba bekötetni.A Föld alat egéséges ivoviz van,jobb mint a kloros városi.A Szomszéd nem zavar mert nincsen szomszéd( senki nem akarja a drága AnyaFöldet művelni)Amijen Zöldségfélét termelek annak legaláb meg van az eredeti ize,nem mint az Űzletbeli.Biciklivel el jutok a legközelebbi Faluba,Tejért,Kenyérért,esetleg gyogyszerért.Tévéböl egyedűl a Humoros műsorokat nézem.Télire beszerzem a Tűzifát Kenyérlisztet,Kenyeret sűtök,Disznot vágok,Tej hejet egéségesebb Gyogyfűbol fozott Teát inni.Havat nincs értelme elseperjem senki nem jár arra.Az egyetlen lehetöség a Nyugdijbol megélni Öszinte szeretetben békében.
A hejjes fogalmazás csak volt már mult idö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!