Hogy szereted? Úgy, ha a WC egyben van a fürdőszobával, vagy úgy, ha külön?
Nálunk az egyik lakásunkban külön van, a másikban egyben. Úgyhogy mind a kettőt egyszerre tapasztalom.
Szerintem jobb ha külön van.
20 évig éltem olyan lakásban, ahol külön volt.
aztán elköltöztem egy olyanba, ahol egyben van, ráadásul a fürdő iszonyat kicsi még ezen felül.
meg kellett szoknom, mivel máshogy nem tudtuk volna kialakítani.
néha örülök, h egyben van, bár egy duplakomfortos lakást sem utasítanék vissza, ha hozzámvágnák :P
"Ez csak nekem természetes?"
Meg annak, aki még életében nem járt panelben.
Nekem is természetes, nálunk is külön van a wc, és van hozzá mosdó.
És jártam már panelban, barátom szülei abban élnek, és láss csodát, ott is van külön, mosdóval...
Úgyhogy az utolsó válaszadó elmélete megbukott.
Csak neked természetes. Nálunk a wc 0,9x1,3 m-es. Az ajtó is befelé nyílik. Mosdó nem nagyon férne el. Akkor vagy az ajtót nem lehetne kinyitni, vagy egy átlagos méretű ember már nem férne be. Vagy mindkettő.
A fürdőszoba sem sokkal nagyobb. Az 2,3x1,3 m-es. És nem tudom mi köze ennek, ahhoz hogy panel-e, mert ez nem panel. Egy egy 100m2-es családi ház.
Van panelunk is, 46 m2. Ott egyben van a kettő, pedig az kicsivel tágasabb is.
A vécézhetnékről még csak annyit, hogy eddig mindig kibírtam azt a pár percet, amíg befejezem a fürdést, ha már előtte nem mentem el, mert nem kellett és pont akkor meg kell.
De ahol egyben van a wc-vel a fürdő, ott sem volt még példa rá, hogy csurom vizesen ugranék ki a kádból egyenesen a wc-kagylóra, mert annyira sürgősen kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!