én csak otthon-illatnak nevezem. tényleg minden lakásnak megvan a maga illata. van, akiét szeretem, van akiét nem.
2010. aug. 5. 10:48
2/11 Beatrix17 válasza:
Én illóolajjal illatositom a lakást-mert nem annyira környezetszennyező,mint a légfrissitők!Kissé illatmániás vagyok!A ruhásszekrényben illatzselé,illatpárna.Dohányzunk és cicánk is van,mégis mindig jó illat van:)!Nem töményen,csak kellemesen!Mindenki megjegyzi,aki hozzánk jön!De vannak szó szerint büdös lakások is
2010. aug. 5. 10:51
3/11 anonim válasza:
Attól is függ, hogy ki mennyi szellőztet.. nálunk ablak mindig nyitva, még a legnagyobb hidegben is reggelente.
2010. aug. 5. 10:59
4/11 anonim válasza:
En mar tobb helyen rajottem, hogy a mosopor illatat erzem. Mar szinte minden bevette azt a szagot.
2010. aug. 5. 11:02
5/11 Beatrix17 válasza:
Mosópor illat:)??Az nem csak mosópor miatt lehet...
2010. aug. 5. 11:07
6/11 anonim válasza:
igen, minden lakásnak külön illata van.
pl a nagyimék házának nagyon jó illata volt. van is róla egy sztorink: nagyimék elköltöztek a szomszéd városba (még nagyon régen) és átment hozzájuk a régi falujukból egy rokoncsajszi. következőket mondta: jaj, XY néni, elvitték a jó kis XY szagot BBB-ről (falu neve) :D nagyim kicsit bepöccent, pedig a lány jó értelemben használta.
a saját lakásom illatát szeretem, és persze teszek is érte, h ne állott szag fogadja a vendégeimet.
anyum pasijának lakás-szagát kifejezetten utálom. olyan öregnéni-lakás szag...
2010. aug. 5. 12:55
7/11 anonim válasza:
Nálunk is mindig jó illat van, öblítő illat. Mondjuk nálunk azért mert 3 pici gyerekem van (ikrek) és mosok mint a mosómedve. :D Abszolút költségkímélő, nem kell légfrissítőre költeni. Amúgy tényleg vannak lakások, ahol büdös van, legalábbis az én orromnak büdös. Szerintem nem jó a nagyon intenzív erős illat sem, de az áporodott szag sem. Szóval nem árt illatosítani, de mértékkel.
2010. aug. 5. 14:59
8/11 anonim válasza:
segítsen valaki hogy lehet kérdést feltenni : annelie97@gmail.com ra várom a válaszokat
2010. aug. 5. 18:34
9/11 A kérdező kommentje:
érdekes, hogy mindegyik olyan egyedi illat/szag
2010. aug. 5. 19:39
10/11 anonim válasza:
Beatrix17 ha szereted az illatokat akkor javaslom h hagyd abba a dohányzást és el sem fogod hinni h miket fogsz megérezni.Én is szeretem az illatokat és 20 év után álltam le a dohányzással.... szuper illatokat érzek azóta!!!!Nálunk sem lehetett amúgy érezni h dohányzunk!!!
Ha az ember szellőztet és takarít akkor nincsen gond :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!