Normális a 2-3 fokos eltérés vízmelegítésnél?
Köszönöm a választ, csak nem igazan értem-"Egy kis csőszakasz a vízvételi hely előtt már stabilizálhatja a hőfokot." Megkérem megmagyarázná mit is jelent, hadd tudjak visszavágni én is. Mivel nő vagyok könnyedén át akarnak verni.
Azért is lenne nekem fontos, mert vissza kell jelezzek a cégnek akik szervizelik a kazánt, hogy működik-e, ugyanis hibás volt az új kazán és próbáltak nekem megmagyarázni, hogy ez így kell menjen. Nem ment a fűtés sem, és forró víz jött a csapból bármilyen hőfokra volt állítva. Aztán cserélgettek benne ezt-azt és most csak 2-3 fok a különbség a víznél, a fűtés megy.
Sajnos a távolabbi csapnál is ugyanaz a helyzet, a fürdőszoba van a legmesszebb a kazántól, a kisfiamat is sikerült forró vízzel megégetni tusolásnál. Megnézem a műszakit, hátha kapok valami leírást, habár nem nagyon láttam.
Köszönöm a választ, ha esetleg valami megoldást tudna még javasolni szívesen elfogadnám.Hajlandók elvinni a kazánt is ha nem megy tökéletesen, csak már nem tudom milyet vehetnék helyette ami normálisan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!