Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hova költözzek 30 évnyi...

Hova költözzek 30 évnyi külföld után?

Figyelt kérdés
30 évnyi külföldi tartózkodás után visszaköltöznék. De nincs hova. Valahol vennék egy házat, de merre érdemes ? Hol nincsenek cigányok ?
2011. aug. 16. 22:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Mátraháza?
2011. aug. 16. 22:56
 12/25 anonim ***** válasza:
Hova kellene bejárnod dolgozni? Vagy naív vagyok?
2011. aug. 16. 23:13
 13/25 anonim ***** válasza:

Ny-Mo-ra leginkább

Kőszeg szép, Bükfürdő is, de az nagyon "mamás,uncsi környék" :-)

2011. aug. 16. 23:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Sopron környékén valahol..
2011. aug. 16. 23:23
 15/25 anonim ***** válasza:
Én BP-t és az agglomerációt kerülném ha nem kell a fővárosba járnod sűrűn. Egyik kommentelő látom már írta Mátraházát, nem tévedett nagyot, én Mátrafüredet akartam írni (én is itt lakom, tősgyökeres vagyok és ugye mindenkinek maga felé hajlik a keze...), de igazából itt az Északi-Középhegységben több ilyen apróbb falu is van amit érdemes megnézni, expressz.hu-n sok ház meg van hirdetve, de először magukat a településeket érdemes átvizsgálni hogy akarsz-e az adott helyen élni és hogy mennyi pénzed van rá (ha most kéne itt nekem házt venni például biztos nem tudnám kifizetni, annyira felkúsztak az árak).
2011. aug. 16. 23:26
 16/25 A kérdező kommentje:

> Hova kellene bejárnod dolgozni ?

Addigra nyugdíjas leszek...

2011. aug. 17. 00:35
 17/25 anonim ***** válasza:
Gondolkozz az Alföldben. Termálfürdők tömkelege :D Ilyen pénzes nyugdíjasnak megfelelő, olcsó házak kis falukban csend ( mint itt) és itt egy db cigó sincs ahol én élek. Házat itt már kapsz 3-4 millióért olyat amiért egy kissebb városban 15ezresben kb 10 millióért adnak :S
2011. aug. 17. 11:47
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsot. Azért nem kell azt hinni, hogy külföld mindjárt nyugatot jelent. De ha azt is jelentené, nem biztos, hogy Hollandia vagy Portugália egyforma lenne. De ha egyforma is lenne, biztosan vannak ott is szegények vagy munkanélküliek.
2011. aug. 17. 13:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni egyébként hogy nagyjából mik az elképzeléseid, magyarán hogy most akarsz az elkövetkezendő 1-2 évben hazajönni vagy ezt a kérdést csak későbbre nézve tetted fel. Nem akarok a pénztárcádban turkálni, de ugye van sok pusztuló falu sajnos ahol hiába kapsz tényleg olcsó házat, 10-15 év múlva már lehet hogy egész más arca lesz annak a településnek. Ha esetleg van konkrét elképzelésed is hogy milyen házat szeretnél azt leírhatnád, vagy ha úgy gondolod nem publikus akkor írhatsz e-mailt, segítek ha tudok.
2011. aug. 17. 13:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha BP környéke, akkor Szentendre. Én debreceni vagyok, el sem tudom képzelni az életem máshol. Hajrá Debrecen! :)
2011. aug. 17. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!