Régiből új? De mi legyen belőle?
Figyelt kérdés
Vannak régi ékszereim (bizsuk). Nyakláncok, medálok, karkötők. Egyáltalán nem használom már őket, viszont nagyon mutatós darabok. Eladni nem szeretném őket. Arra gondoltam, hogy valamit csinálhatnék belőlük, hogy ne csak a dobozban legyenek, valami díszt, vagy bármit. Csak az a gond, hogy nincsen ötletem hozzá. Valami könnyen kivitelezhető ötleteket tudnátok mondani nekem? Amihez még pluszba nem kell venni semmit! Nagyon szépen köszönöm! :)2011. aug. 14. 14:35
11/12 anonim válasza:
Például ha van a szobádban sötétítőfüggöny, akkor ehhez kászíthetsz függönyelkötő pántot raffiából, vagy sima natúr kötélből, amire rávarrsz a bizsujaidból néhányat.
vagy a monitorodra/laptopodra (de ennél nem szabad túlzásba esni)- 1-2 strassz igazán csajossá tudja varázsolni (manapság ez úgyis divat, nézd meg a strasszal kirakott méregdrága mobilokat)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Nagyon hasznosak voltak! :)
2011. aug. 19. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!