Mennyi időnként cseréltek ágyneműhuzatot?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 12:29
3/10 anonim válasza:
Minden második szombaton mivel nem vagyok izzadós és össze se gyüröm.Persze ha valami malőr történik akkor azonnal.
4/10 anonim válasza:
havonta. Mindig tisztán, lezuhanyozva fekszünk bele, ha nem mindig hónap végén cserélném, fel sem tűnne, mert nem koszos és nem is szagos. Lepedőt előfordul, hogy gyakrabban cserélek, meg kispárnahuzatot.
5/10 anonim válasza:
Én általában 2-3 havonta. Ha egyik hétvégén úgy ítélem, hogy már megérett a csere, akkor újat húzok fel. Ráadásul ha még hajat is mosok aznap este, akkor még jobb, hogy tiszta ágynemű, tiszta haj. :D
6/10 anonim válasza:
utolsó voltam, bocsi: 2-3 hetente*
7/10 anonim válasza:
Átlag hetente. Nyáron gyakrabban, télen ritkábban, néha két hét is eltelik. De ez tényleg ritka. Mivel az ember a párjával az ágyban nem csak alszik, ugye. Főleg ha meleg van, elég hamar össze lehet izzadni a huzatot.
8/10 anonim válasza:
Hetente általában vagy van, hogy gyakrabban. Nyáron ha megizzadunk, akkor azonnal cserélem.
9/10 anonim válasza:
Kéthetente biztos,de szükség szerint gyakrabban!
10/10 anonim válasza:
havonta de minden este fürdünk és izzadtan nem fekszünk bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!