Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak a cigicsikkel...

Mit csináljak a cigicsikkel ha nem akarom hogy meglássák?

Figyelt kérdés
szóval ne a kukába
2009. ápr. 9. 15:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%
Dobd a vécébe és wc papírral együtt húzd le.
2009. ápr. 9. 15:10
 2/23 anonim ***** válasza:
88%

ha nem akarod h megtudják a cigizésed. akk ajánlom h fogj 1 zacskót és abba dobáld bele. persze beoltva.

ha megtellik v már úgy látod h sokvan benne akk kidobod az utcán levő konténerbe.

én panelban lakom és így nemkaptak el sose.:)

2009. ápr. 9. 15:11
 3/23 anonim ***** válasza:
69%
Ha otthon bagózol úgyis megérzik.
 4/23 A kérdező kommentje:
nem fog feljönni?
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
Gyűjtsd őket egy légmentesen zárható műanyag kis dobozba, tudod, amiket mikróba szoktak betenni. ebből tuti nem árad majd a csikkszag, mert az marha büdös amúgy. a dobozt meg elrejted oda, ahol a szüleid nem túrkálnak. és ha suliba mész reggel, időnként magaddal viszed a dobozt, és kiüríted egy nyílvános kukába. én így csináltam annak idején. nem is buktam le vele soha. a wc-n ne húzd le a csikket, mert visszajöhet! de a legegyszerűbb, ha otthon egyszerűen nem cigizel.
2009. ápr. 9. 15:14
 6/23 A kérdező kommentje:
nálam voltak és azokat akarom eltüntetni, nem arról van szó, hogy dohányzom.
2009. ápr. 9. 15:30
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Hát akkor fogod magad, és elviszed a legközelebbi nyílvános kontérnerhez és kidobod. most ebben mi az agyafúrtság?
2009. ápr. 9. 15:31
 8/23 anonim ***** válasza:
59%

Ha erős dohányos vagy (vagyis nikotinfüggő, nélküle élni sem tudsz), akkor úgyis megérzik rajtad, nem tudsz mit tenni. Ha nem vagy nikotinfüggő, akkor meg ne dohányozz, hidd el, már nem menő...

(de te tudod).

2009. ápr. 9. 15:33
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Berakod egy zacskóba, táskádba, kimész és kidobod egy kukába.
2009. ápr. 9. 16:26
 10/23 anonim ***** válasza:
25%
Megeszed...
2009. ápr. 9. 17:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!