80 nm-es családi háznál télen mennyi lenne a fűtés gázzal?
Érdekelne ki mennyit fizet a házára télen .(annyira nem szeretjük a meleget,21-22 fok szerintem megfelelő,Nyilászárók újak teljesen)Mi nemsokára költözünk albérletbe és egy szép házat néztünk ki magunknak csak ,én kicsit tartok attól,hogy odafizetjük a gatyánkat is télen!
Elötte panelban voltunk ahol hőfokszabályzo volt felszerelve,és azzal azért tudtam mennyi lesz kb.
De itt foggalmam sincs ,még nagyjából sem!
Tud valaki segiteni!
Köszi
Ha jól vannak beállítva a radiátorok akkor havi 40e-ből.
Elektronikus hőfokszabályzó, ha lehet külső termosztát is jó ha van. ( Ez utóbbi kényelmi szempontból, valamint ha kint meleg van akkor lekapcsolja a fűtést a lakásban. Kevesebb gáz megy el.)
Persze függ attól is, hogy milyen módszerrel fűtetek a lakásban. (csavargatós módszer, kikapcsolom bekapcsolom, vagy folyamatosan melegen tartom)
Az előző tulajtól, bérlőtől a gázszámlát kérjétek el. Abból pontosabb képet kaptok. Ha pedig meg van az ügyfélszám akkor a szolgáltatótól felvilágosítást lehet kérni. Azonnal lehet látni a valós értékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!