Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 80 nm-es családi háznál télen...

80 nm-es családi háznál télen mennyi lenne a fűtés gázzal?

Figyelt kérdés

Érdekelne ki mennyit fizet a házára télen .(annyira nem szeretjük a meleget,21-22 fok szerintem megfelelő,Nyilászárók újak teljesen)Mi nemsokára költözünk albérletbe és egy szép házat néztünk ki magunknak csak ,én kicsit tartok attól,hogy odafizetjük a gatyánkat is télen!

Elötte panelban voltunk ahol hőfokszabályzo volt felszerelve,és azzal azért tudtam mennyi lesz kb.

De itt foggalmam sincs ,még nagyjából sem!

Tud valaki segiteni!

Köszi

2011. júl. 31. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mivel fűtesz. Nálunk 4 konvektor van, általában kettesen - hármason szokott lenni télen, ritkán felvesszük négyesre. Változó mennyit fizetünk, de olyan 40-50e között szokott lenni. Inkább jobban felöltözünk olyankor, ha fázunk.
2011. júl. 31. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Lapradiátorok vannak mindenhol!
2011. júl. 31. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Olyan 50 ezer körüli összeg reális szerintem. De ez persze attól is függ, kinn mennyire van hideg, ugyanis nem az számít, hány fok van a lakásban, hanem hogy mekkora a hőmérsékletkülönbség.
2011. júl. 31. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha jól vannak beállítva a radiátorok akkor havi 40e-ből.

Elektronikus hőfokszabályzó, ha lehet külső termosztát is jó ha van. ( Ez utóbbi kényelmi szempontból, valamint ha kint meleg van akkor lekapcsolja a fűtést a lakásban. Kevesebb gáz megy el.)

Persze függ attól is, hogy milyen módszerrel fűtetek a lakásban. (csavargatós módszer, kikapcsolom bekapcsolom, vagy folyamatosan melegen tartom)

Az előző tulajtól, bérlőtől a gázszámlát kérjétek el. Abból pontosabb képet kaptok. Ha pedig meg van az ügyfélszám akkor a szolgáltatótól felvilágosítást lehet kérni. Azonnal lehet látni a valós értékeket.

2011. aug. 1. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!