Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ház alaprajzokat keresünk....

Ház alaprajzokat keresünk. Ötletek?

Figyelt kérdés
Most volt az esküvőnk és fel szeretnénk építeni a saját kis családi kuckónkat. Nem vagyunk a paloták hívei, egy egyszerűbb, kisebb házat szeretnénk. Földszint+tetőtér - így beszéltük meg. Ha tudtok olyan oldalakat, ahol alaprajzokat találhatunk, esetleg nektek vannak ötleteitek a belső felosztást tekintve akkor szeretettel várom válaszaitokat!
2011. júl. 26. 17:35
 1/4 anonim válasza:
én lerajzolnám magam, milyet szeretnék:-)
2011. júl. 26. 17:42
 2/4 anonim válasza:

[link]

[link]

Itt vannak bőven.:)

Remélem tudtam segíteni....:)

2011. júl. 26. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

ez nekem nagyon tetszik de nézz körbe ezen az az oldalon

2011. júl. 26. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Óóóó... Azért ez nem így megy ám!

Mi épp most építkezünk. Először is kell egy telek. Utána jól körbe kell rágni az adottságait. Nem építhetsz rá akármilyen házat. Legyen az akár kicsi akár nagy... Pl nem mindenhol engedélyezik az elő teraszt, vagy a beugró házrészeket.

Minden önkormányzat mást és mást a engedélyez/szab meg.

Ennek mind utána kell járni. Lehet, hogy pont egy olyan faramuci helyzet áll fenn, hogy egyetlen egy tervrajz sem megfelelő a telketekre, a kinézett kész tervrajzok közül.

Mi külön rajzolgattunk, tervezgettünk. Mérnök elkészítette, és még abba is vagy 5 helyen belekötött az önkormányzat. Szóval, szerintem :) inkább előbb tájékozódjatok. Ez cseppet sem így működik, hogy csak kinézek egy tervrajzot neten, és felépítem... De, gondolom azért ezzel tisztában vagytok a férjeddel.:)

2011. júl. 26. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!