Mit csináljak, egy bolond lakik a szomszédságomban? (konkrét prob. lejjebb)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném megkérdezni tőletek, hogy ti hogy kezelnétek személyesen ezt a dolgot. A közvetlen szomszédunk egy pszichopata bolond. Tegnap hajnali egykor felüvöltötte az egész utcát (eszméletlen ocsmányságokat kiabál-ezt egyébként is szokta csinálni-), nem lehet lecsillapítani. Üt-vág mindent. Felmászik a házuk tetejére és onnan üvölt, magában beszél (párbeszédben). Mindig azt hiszem, hogy valaki mással beszélget, de kiderül, hogy csak magával, mert 2 féle hangszínt váltogat. Szerintem skizo. Végül is ez önmagában még nem lenne akkora baj, de a tegnapi az nagyon durva volt, nem tudtunk tőle aludni. Nem mertünk szólni neki, hogy fejezze be, mert féltünk, hogy még jobban feldühödik. Ki tudja mennyire beszámítható. Az anyukáját a múltkor megpofozta. Én meg félek, mert 8 évvel ezelőtt üldözött hónapokon keresztül. Most nem merek kimenni az utcára, mert nem akarom, hogy utánam jöjjön. A gyerekemet is féltem. Ha esetleg kihívjuk a rendőrséget kijönnek? Az anyját 2szer elvitték már kényszerzubbonyban. Szerintetek személyesen van értelme beszélni vele (hogy legalább éjjel ne üvöltsön)??2011. júl. 24. 14:01
1/3 anonim válasza:
Beszélni nem érdemes vele, az ilyenek úgysem értenek a szóból, hiába magyarázod el nekik akárhányszor. Viszont én a helyedben kihívnám a rendőrséget vagy az orvosokat, aztán beutaltatnám őt kezelésre.
2/3 anonim válasza:
Fölösleges vele beszélni, ha értelmes lenne, akkor magától se csinálná ezeket.
Feljelentés kell, az az egy megoldás.
3/3 anonim válasza:
Ahogyan ezt leírtad abból bőven kiderült hogy tuti nem 100as a csávó. Személyes beszélgetésnek semmi értelme, mivan akkor ha neked esik vagy valami? Ilyenkor csak a rendőrség tud segíteni, de ha biztosra akartok menni akkor beszélj a környéken élő lakókkal akiket szintén idegesít ez a dolog és közösen menjetek a rendőrségre, mert lehet hogy egy emberbejelentésével nem törődnek de ha már többen jelzik hogy nagy a baj akkor már tuti hogy lépni fognak. Én utcámban is élt egy ilyen ember az sem volt normális, de azóta nagyon lapít amióta rendőr költözött a szomszédjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!