Villanyszerelők, vagy hozzáértők! Nektek mennyi időbe telne ezt megcsinálni?
1.) Adott egy 2,5 x 4,2 m-es új szoba. A feladat: ennek három téglafalára (az egyik falban már meglévő dobozból kötve) összesen 10 db (5 db dupla) konnektor + 1 db villanykapcsoló kialakítása kompletten, véséssel, vezetékezéssel, kötésekkel.
2.) Egy pontosan ugyanilyen méretű szobában a már meglévő konnektorok és a villanykapcsoló lecserélése (régies, sötétbarna volt, most modern, ezüstszürke lett, vezetékezést, egyebet nem érintett a dolog), plusz egy vadiúj konnektor kialakítása egy másik konnektorból kötve, kb. 1 méter véséssel, vezetékezéssel, stb.
A kérdést azért tettem fel, mert egy villanyszerelő ezt a két szobát már 6.(!!!) napja bütyköli, EGÉSZ NAP! A hajamat tépem, egyszerűen nem hiszem el, hogy ez ekkora munka! Amikor odamegyek, mindig babrál valamit, de egyszerűen nem halad! Tévedek, vagy jól sejtem, hogy szimplán csak jól érzi magát nálunk? :=(
Erre gondoltam én is. A legbátrabb feltételezéseim szerint is bele kellett volna férni max.2 napba.
Nem hiszitek el, ma nem sokkal este 7 előtt ment el azzal, hogy holnap még visszajön a dobozban megcsinálni a kötéseket! Amúgy sosem kér sokat, de ez már pofátlanság, már nincs magánéletünk, mert 6 napja őt kerülgetjük. A mindennapos porról, szemétről (bakancsban trappol le-föl a házban) már nem is beszélve.
Még lenne más munka is (a házból kell kivinni a kertbe áramot, már ki van ásva a vezetéknek a gödör, összesen 12 méter, csak vezetékezni és bekötni kell), de inkább kerítek valakit, mert nem bírnám még egy hétig a társaságát egy alig félnapos munka miatt.
Hülye hozzá kérd el a szakiskolai bizonyítványát!!
Mer ha nem megfelelő keresztmetszetű vezetéket köt be leég a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!