Szerintetek hol lehet a legnehezebben eladni az ingatlanokat Budapest területén?
Vagy a Hős utca. Na az is egy érdekes hely.
Nekem a XXI. kerület elején van lakásom. Panelos, proli, lakótelepi környék, de szerintem annyira nem vészes hely. Kisebbségiek arra annyira nem jellemzőek. Egyetem alatt laktam ott évekig. Az egyetemen, belvárosban BKV-val fél óra alatt bent voltam. Emiatt is jó volt.
1. emeleti a lakás, jó állapotú, járólapos, újabb konyhabútoros és fürdőszobás. Mégis évek óta nem kell senkinek, pedig majdnem annyiért árultam, amennyiért pontosan 10 éve vettük.
Úgyhogy erre is mondhatjuk, hogy nehéz eladni, vagy majdnem hogy lehetetlen.
a zűrös környékeken. ezáltal nem is éri meg ott lakást venni, hiába olcsó.
inkább áldozz rá egy kicsit többet, és később visszajön az ára.
mi anno a 11. kerületben, jó környéken vettünk egy lepukkant lakást 12ért. felújítottuk, ami kb 2 millában volt, de megérte, mert most 16ért simán el tudnám passzolni. de 20ért sem adnám, mert annyira imádok itt élni :)
Azért ez a piac sokkal összetettebb, minthogy csak a környékből lehessen levonni messzemenő következtetéseket az árak jövőbeli mozgásáról.
Mi meg a 90-es évek végén vettünk egy lakást 1,6 M-ért, 3-4 évvel később eladtuk simán 4,8-ért. De ha pl ma akarnék venni a Rózsadombon egy házat, lehet akármilyen hiper-szuper, nem fog annyit érni és nem is fogják tudni annyiért eladni mint 3-4 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!