Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Vajon van joga a lakóknak...

Vajon van joga a lakóknak szóvá tenni, ha én az erkélyemen cigizem?

Figyelt kérdés

Na persze nem non-stop, nem hangoskodom, és nem dobálom szét a csikkeket.

Az alattam lakó család nem lát benne kivetnivalót, de pl a felettem lakótól már hallottam ablakcsapódást...lehet, hogy dacol (pedig nem is mindig felfelé száll a füst...)

Köszi :)

2011. júl. 19. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Örüljön, hogy nem szivarozol. :) Én is voltam ilyen helyzetben. Az alattunklakó akkor cigizett, amikor én aludtam volna, én akkor cigiztem, amikor a felettünk lakó tv-zrtt volna, az ő gyerekei pedig non-stop dübögtek. Hamarabb keltem fel a gyereksírásra, mint a saját anyja.

Nem tud mit tenni, nem csinálsz semmi törvénytelen dolgot. Te viszont csendhábporításért felnyomhatod őket.

2011. júl. 19. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
19%
Ezt is megértük, hogy aki nem bagózik és nem fújja a füstöt a másik pofájába, az sznob majom. Gratulálok a kérdezőnek.
2011. júl. 19. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Sztem, ha a füstöd az ő ablakán keresztül bemegy a lakásába, akkor joggal dühös.

Én sem örülnék neki, mint ahogy te is azért az erkélyre mész dohányozni, h ne a lakásod legyen olyan szagú mint egy hamutartó.

Más kérdés, hogy akkor csukja be az ablakot arra a 10 percre.

Ahogy olvasom, pont ezt teszi, úgyh nem értem mi a gond...

2011. júl. 19. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:
nálunk pl 1-n ablakba cigizik a lakó, nálunk a 4iken kereszthuzat van, egy az egyben beszippantja a füstöt....
2011. júl. 20. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!