Vajon van joga a lakóknak szóvá tenni, ha én az erkélyemen cigizem?
Na persze nem non-stop, nem hangoskodom, és nem dobálom szét a csikkeket.
Az alattam lakó család nem lát benne kivetnivalót, de pl a felettem lakótól már hallottam ablakcsapódást...lehet, hogy dacol (pedig nem is mindig felfelé száll a füst...)
Köszi :)
Örüljön, hogy nem szivarozol. :) Én is voltam ilyen helyzetben. Az alattunklakó akkor cigizett, amikor én aludtam volna, én akkor cigiztem, amikor a felettünk lakó tv-zrtt volna, az ő gyerekei pedig non-stop dübögtek. Hamarabb keltem fel a gyereksírásra, mint a saját anyja.
Nem tud mit tenni, nem csinálsz semmi törvénytelen dolgot. Te viszont csendhábporításért felnyomhatod őket.
Sztem, ha a füstöd az ő ablakán keresztül bemegy a lakásába, akkor joggal dühös.
Én sem örülnék neki, mint ahogy te is azért az erkélyre mész dohányozni, h ne a lakásod legyen olyan szagú mint egy hamutartó.
Más kérdés, hogy akkor csukja be az ablakot arra a 10 percre.
Ahogy olvasom, pont ezt teszi, úgyh nem értem mi a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!