A panelban lakóknak mennyi havonta az áramszámlája? KWh-ba érdekelne leginkább.
Nekünk kijött az éves elszámolás,és megdöbbenve tapasztaltam,hogy 48ezer forint ugy,hogy addig is fizettem a havi 6300ft-ot.Rz egy másfélszobás lakás,és 3felnött,és egy gyermek lakik itt.Közel 3000kWh -ot fogyasztottam volna el???
Köszönöm,ha valaki segit nekem.
Reklamáld meg.
Lehet tőlük kölcsön kérni fogyasztásmérőt is.
De véletlenül nem egy elszámoló számla volt? Mert akkor egy egész éves fogyasztás korrekciója... menj, és nézd meg a villanyórát, stimmel-e? És, ha igen, és nincs idegen nyom, akkor inkább térj át a havi számlára. Ehhez telefonon be kell jelenteni nekik minden hónapban, mert maguktól nem olvassák le.
Nekem ezt be kell fizessem,mert csekket is kaptam mellé.Bár már hivtam a Démászt,reklamáltam,nem érdekli őket,csak azt hajtják,hogy tartozok,fizessem be,mert kikapcsolják 90napon belül.
Mindent kikapcsoltam,és kihuztam a konektorbol,akkor is pörög az órám.
A mellettem lévöé viszont nem.Ha bent a lakásba lekapcsolom azt,ami az ajto felett van/nem tudom,hogy mi a neve/tehát áramtalanitok,akkor viszont a szomszédé kezd forogni.
Annyira mindegy hogy panel vagy családi ház...
Ha egyfolytában ég mineden villany, TV, számítógép akkor valós lehet a havi akár 10K is. Mi családi ház, ihaz még csak ketten és napközben dolgozunk, és számítógép sincsen de éves szinten kb 1000KWh az 30.000 forint körüli össszeg.
Tessék odafigyelni a fogyasztásra!
Amúgy jeleleg ma sajnos neked kell kivizsgáltatni és utánna járni ha valaimit el akarsz érni. A démászá csak az óráig... Így neked saját költségen kell átvuzsgáltatni a saját elektromos hálózatodat.
Amúgy ha minden villany lekapcs, minen fogyasztó kihúz akkor nem foroghat az óra! Ha mégis akkor nincsen rendes földeláse a hálózatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!