Nincs autónk. Érdemes a havi nagybevásárlást taxival megoldani?
vagy rendelj a G-Robytól. ők 900ért mindent házhoz visznek. akár egy csomag szalvétát rendelsz, akár 10kg mosóport és egy halom kaját.
persze ha szeretsz elmenni vásárolni, és magad kiválasztani személyesen a cuccokat, akkor havi 1500, de akár 3000 is belefér.
ameddig nem volt autónk, mi apránként vásároltunk be mindent, de elég idegölő volt.
amióta van, azóta csak azzal járunk bevásárolni, a közeli boltban semmit nem veszünk :)
Ebben sz esetben persze,hogy érdemes lenne!
Kedves kérdező!
Ha nem túl indiszkrét,merre laktok?(nem kell pontosan,csak esetleg megyét vagy országrészt)
Mert felénk is ilyen a közlekedés,annyi különbséggel,hogy alföld,nem hegyek,de a busz itt is nagyon ritkán jár.Csongrád megye és Bács-Kiskun megye határán lakok,Kistelektől 8 kilométerre kb.(falusias,de nagyon...)
Szóval nagyon megértelek :-)
Második voltam.
Ebben az esetben,igen hívj taxit,bár szerintem ez egy barátnak nem lehet teher. A taxi pedig biztosan nem fog otthagyni,sőt valaki írta hogy egy kis borravalóért még segíteni is fog pakolni.
Én vagyok Csongrád megyei "sorstárs".
Köszi szépen a válaszod,nagyon kíváncsi voltam és örülök,hogy nem csak felénk ilyen a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!