Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nincs autónk. Érdemes a havi...

Nincs autónk. Érdemes a havi nagybevásárlást taxival megoldani?

Figyelt kérdés
az út kb 1500 ft lenne. Van olyan aki hasonlóan oldja meg, hogy ne kelljen annyit cipekedni a mindennapokban? Ilyenkor tartósabb élelmiszereket vennénk. Cukor, olaj, tartóstej, ásványvíz stb...
2011. júl. 18. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Megéri mi is így csináltuk régen és nem hagy ott a taxis.
2011. júl. 19. 13:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél ilyen húzhatós kiskocsit! Vannak már fiatalosak is, nemcsak nyanyáknak valók! Bnőm fekete alapon fehér virágmintásat vett magának, eszméletlen sok minden belefér, és vígan húzza maga után!
2011. júl. 19. 14:05
 13/17 anonim ***** válasza:

vagy rendelj a G-Robytól. ők 900ért mindent házhoz visznek. akár egy csomag szalvétát rendelsz, akár 10kg mosóport és egy halom kaját.

persze ha szeretsz elmenni vásárolni, és magad kiválasztani személyesen a cuccokat, akkor havi 1500, de akár 3000 is belefér.

ameddig nem volt autónk, mi apránként vásároltunk be mindent, de elég idegölő volt.

amióta van, azóta csak azzal járunk bevásárolni, a közeli boltban semmit nem veszünk :)

2011. júl. 19. 17:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Ebben sz esetben persze,hogy érdemes lenne!

Kedves kérdező!

Ha nem túl indiszkrét,merre laktok?(nem kell pontosan,csak esetleg megyét vagy országrészt)

Mert felénk is ilyen a közlekedés,annyi különbséggel,hogy alföld,nem hegyek,de a busz itt is nagyon ritkán jár.Csongrád megye és Bács-Kiskun megye határán lakok,Kistelektől 8 kilométerre kb.(falusias,de nagyon...)

Szóval nagyon megértelek :-)

2011. júl. 20. 15:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Borsod megye egyik legrosszabb részén :(
2011. júl. 20. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Második voltam.

Ebben az esetben,igen hívj taxit,bár szerintem ez egy barátnak nem lehet teher. A taxi pedig biztosan nem fog otthagyni,sőt valaki írta hogy egy kis borravalóért még segíteni is fog pakolni.

2011. júl. 21. 07:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok Csongrád megyei "sorstárs".

Köszi szépen a válaszod,nagyon kíváncsi voltam és örülök,hogy nem csak felénk ilyen a helyzet.

2011. júl. 21. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!