Nincs autónk. Érdemes a havi nagybevásárlást taxival megoldani?
Nem szeretnék a barátokon/ismerősön "élősködni" hogy hozzanak haza... valahogy cikinek érzem. :(( nekik is van elég dolguk, nem akarok még én is teher lenni :S
Sajnos nem Pesten élünk. Ott kicsit könnyebb a helyzet, nálunk hétköznap is van olyan, hogy 3 órát kell várni a következő buszra, plusz a buszmegálló a háztól 1,5 km-re van és meredek emelkedőn... elég gáz, ma is hoztam haza a nehéz szatyrokat, de mivel alacsony vagyok, mindig a földet súrolta...de örülök, hogy kibírta hazáig és nem hullott ki belőle minden xD
Persze, simán érdemes. Fel fog venni, na meg nem hülye a taxis, ha azt hallja, hogy valamelyik bevásárlóközponthoz hívod, akkor számít rá, hogy sok cuccod lesz.
Egyébként simán érdemes. Én pesten lakom, kocsim nincs. Pont amiatt, hogy az a havi 1-2 taxizás, amikor muszáj, sokkal olcsóbb, mint kocsit fenntartani. Oké, drágának tűnik, de ha belegondolsz, simán belefér. Nyilván ilyenkor úgy érdemes csinálni, hogy mindent, amit csak lehet, egyszerre vásárolj meg. Így nem kell kisboltba menned, azon simán megspórolod a taxipénzt. A sofőrnek meg adj borravalót, ha segít pakolni, akkor örülni fog neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!