Csak nálunk van ilyen "bogár" a lakásban? Mi lehet ez? Nagyon félek!
Régen is találkoztam már ilyennel, de akkor ritkán láttam csak 1-2t, időnként.
Most viszont a házban szinte mindenhol találni, és hatalmasak, nem olyan kicsik, mint régen. Vannak a plafonon, a padlón bárhol..., múltkor a ruhák közül esett ki egy frászt kaptam!
2 cm hosszúak simán vannak, amik olyan nagyobbak.
Most 1 órán belül 3at is találtam, és szinte minden nap le kell ütnöm párat, már aludni sem merek!!! Megőrülök!
Az "állat" leírása: lilás-szürkés színű, ovális alakú. Az alja fehéres, sok lába van (elég undorító.) Nem 100lábú és nem is csótány, azokat ismerem. Tudjátok van az az állat, a tatu. Na ennek is a hátán olyan csíkok vannak...
Készítettem egy rajzot, ránézésre kb. ilyen.
Kérdéseim:
Nálatok is vannak ilyenek?
Mi lehet ez, mi a neve?
Hogyan lehet kiirtani?
Mit csinál ez itt, tud ez csípni vagy rak petéket, mint a légy? Veszélyes?
Megnyugtatna ha valaki tudná miről beszélek és esetleg elmesélné, hogy nála is volt már meg hasonlók, mert nagyon aggódom. Köszönöm.
Szia
Pont most nyomtam agyon egy ilyen bogarat, nem tudtam hogy mi, rákerestem és meg lett.Ez a pontos megnevezése annak amit megöltem:Érdes Pinceászka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!