Nehezen folyik le a víz a zuhanykabinunkba. Mivel lehet segíteni hogy könnyen lefolyjon a víz?
Ma vettem Tiret turbo-t de nem használt.. és még drága is volt.
Így maradtam az ecet+szódabikarbóna kombinációjánál.De olyanra lenne szükségem ami valóban már elsőre használ.Azt se mondhatni hogy sok haj lenne benne, mert alig...
Se nem alumínium, se nem ólom, hanem nátrium hidroxid és nátrium-lauril-etoxilát van a lefolyó tisztító porokban, ami vízzel érintkezve felforrósodik, és erős lúgot képez, ami oldja a zsírokat a lefolyóban.
Pl. Mirax, ROHR-P
már ajánlottam párszor itt az oldalon: Mr Mattes. nagy sárga műanyag flakonban van, granulátum. a teszkóban és az auchanban is lehet kapni, egy nagy doboz kb 500 ft, és jó sokáig elég, mert kevés kell belőle.
nyom nélkül tünteti el a hajat és már szötymőt, ami a lefolyóban van.
úgy szoktam csinálni, hogy beleöntöm, teszek rá hipót, vagy dugulásoldót, és hagyom pezsegni. kegyetlen gázok jönnek belőle, szóval csak maszkban, nyitott ablaknál nyomasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!