Hol tudok elég olcsón tv venni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 19:11
12/15 anonim válasza:
műszaki outletek.
amúgy minek neked a TV? nekem már 3 éve nincs, és nem is hiányzik. ami kell, az fenn van a neten, és legalább én szelektálok, h mit nézek meg.
ha lenne 25 rugóm, amit tv-re költhetnék, akkor tuti jobb dolgot vennék belőle :)
13/15 anonim válasza:
Majd ő eldönti, hogy kell-e neki tévé...
14/15 anonim válasza:
Nekem is van egy Full HD, noha tévét nem nézek rajta, projektor nem kellett volna. Így viszont megy rajta net, x360, dvd, hd film és usb-s is, tehát külsővinyóra vagy pendrive-ra tudok pakolni.
15/15 anonim válasza:
Nekem működik a vaterás TV. Igaz a távirányító egy roncs volt, de vettem gyárit 2500-ért hozzá! Igaz így már 7500-ba került...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!