Mobilházról mi a véleményetek?
Én is nézegettem már ilyen oldalakat. Nagyon is foglalkoztat a gondolat.
Csak azért szerintem mivel Magyarországon élünk, biztosan nem lehet ilyen egyszerű a dolog.
Nem kell építési engedély, ok, nagyon jó dolog. De akkor nem is szerepel ingatlannyilvántartásban. A kérdés az, hogy valóban be lehet-e köttetni a villanyt, gázt, vizet, stb. Nem fog-e belekötni az építési hatóság vagy polgármester?
Lesz házszáma is? Hiszen, ha ott élek, akkor papíron is ott akarok lakni.
Nagyon-nagyon jó dolognak tartom ezt az egészet, csak kicsit "fázok" tőle, hatalmas nagy bürokrata állam vagyunk és...... valaki akkor is belém köt és a markát tartja hogy tömjem meg.
Szerintem a közművek nem gond, egy építési telekre is be lehet vezetve a víz, villany. Sőt szokott is lenni.
A bejelentés kérdéses, de max. bejelented magad máshova. Illetve van olyan mód is, hogy az van a lakcímkártyádon, hogy te Budapest 17. kerületi lakos vagy. Semmi több.
Olyan fenntartásaim viszont vannak, hogy nem tudom, mennyire szigetel (hőt és hangot is), nincs pince, padlás, tárolók, valamint alacsony a belmagasság.
De leginkább járj utána, nézd meg, aztán meglátod, tetszik-e otthonnak. Egyébként valószínűleg a boltban választ tudnak adni a felmerülő kérdéseidre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!