Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudnám keményíteni a...

Hogy tudnám keményíteni a fekhelyem?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy táskarúgos félkemény matracon alszom, ami csak 16cm, érzem alatta az ágyrácsot. Így mindenképpen kell valami kiegészítő fedőmatrac, kérdés hogy mi pontosan, és milyen mennyiségben, kókusz, memóriahab, hideghab és hol találok jó áron, keményíteni szeretnék. Én kókusz-memóriahab mixre gondoltam, vagy 6cm magas sűrűségű memóriahabra.

tegnapelőtt 18:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Fedőmatraccal inkább puhítani lehet a meglévő matracot, ráadásul a memóriahab nyáron elég meleg is tud lenni.
tegnapelőtt 19:15
 2/16 A kérdező kommentje:

"Fedőmatraccal inkább puhítani lehet a meglévő matracot, ráadásul a memóriahab nyáron elég meleg is tud lenni."

Ok, köszi, akkor mit vegyek???

tegnapelőtt 19:23
 3/16 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos kénytelen leszel másik matracot venni.
tegnapelőtt 19:26
 4/16 A kérdező kommentje:

"Sajnos kénytelen leszel másik matracot venni."

Azt nem akarok, a táskarúgosat most vettem. Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy új matrac helyett mi mást lehet. A kókusz vagy kókusz memoria zónás kombó miért nem jó?

tegnapelőtt 19:31
 5/16 Mad Max2 ***** válasza:
51%

Ha kemény matrac az igényed, miért nem vettél egyből egy hideghab matracot?

nekem olyan van, pont olyan kemény ami nekem kényelmes.

A rúgós matracokat meguntam, mert gyorsan tönkremennek.

tegnapelőtt 19:36
 6/16 A kérdező kommentje:

"Ha kemény matrac az igényed, miért nem vettél egyből egy hideghab matracot?"

Ez nem segít rajtam, most már késő. Másrészt fix ágyrácsom van, ahhoz meg a rugós matracok a jók.

tegnapelőtt 19:39
 7/16 anonim ***** válasza:

Mindegy az ágyrács, mindegyikhez, minden matrac jó.

A nehéz rá tanácsot adni, mert amit vennél, jobb volna kipróbálni, mert egy új matrac árát is ráköltheted. 5-6cm memória az nagyon meleg lesz. Alatta a kókusznak nincs rugalmassága, nem veszi fel a tested alakját.

Talán! Keress egy vastag sima kemény fedőmatracot, amibe nem vágtak bordákat, zónákat. Legalább 8-10cm vastagot.

Viszont a táskarugók miatt mindenképpen nagyon rugalmas, puha érzés lesz.

tegnapelőtt 20:17
 8/16 anonim ***** válasza:

Matrac gyanánt mondanám ezt

[link]

tegnapelőtt 20:22
 9/16 anonim ***** válasza:
8# vagyok. Lemaradt. Ez nem drága, kemény, a mostanit meg add el. Egy fedőmatrac nem bisztos, hogy jó lesz, és az sem olcsó.
tegnapelőtt 20:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Én azért megkérdezném, hogy vissza lehet-e vinni? Mert van ahol van cserelehetőség matracra, pl a Jysk-nél 100 nap után is vissza lehet vinni ha nem szoktad meg.

Nekem mondjuk az első hónap nagyon rossz volt, de most már remekül alszom rajta

tegnapelőtt 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!