Hogy tudnám keményíteni a fekhelyem?
"Fedőmatraccal inkább puhítani lehet a meglévő matracot, ráadásul a memóriahab nyáron elég meleg is tud lenni."
Ok, köszi, akkor mit vegyek???
"Sajnos kénytelen leszel másik matracot venni."
Azt nem akarok, a táskarúgosat most vettem. Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy új matrac helyett mi mást lehet. A kókusz vagy kókusz memoria zónás kombó miért nem jó?
Ha kemény matrac az igényed, miért nem vettél egyből egy hideghab matracot?
nekem olyan van, pont olyan kemény ami nekem kényelmes.
A rúgós matracokat meguntam, mert gyorsan tönkremennek.
"Ha kemény matrac az igényed, miért nem vettél egyből egy hideghab matracot?"
Ez nem segít rajtam, most már késő. Másrészt fix ágyrácsom van, ahhoz meg a rugós matracok a jók.
Mindegy az ágyrács, mindegyikhez, minden matrac jó.
A nehéz rá tanácsot adni, mert amit vennél, jobb volna kipróbálni, mert egy új matrac árát is ráköltheted. 5-6cm memória az nagyon meleg lesz. Alatta a kókusznak nincs rugalmassága, nem veszi fel a tested alakját.
Talán! Keress egy vastag sima kemény fedőmatracot, amibe nem vágtak bordákat, zónákat. Legalább 8-10cm vastagot.
Viszont a táskarugók miatt mindenképpen nagyon rugalmas, puha érzés lesz.
Matrac gyanánt mondanám ezt
Én azért megkérdezném, hogy vissza lehet-e vinni? Mert van ahol van cserelehetőség matracra, pl a Jysk-nél 100 nap után is vissza lehet vinni ha nem szoktad meg.
Nekem mondjuk az első hónap nagyon rossz volt, de most már remekül alszom rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!