Hogy tudnám keményíteni a fekhelyem?
"Mindegy az ágyrács, mindegyikhez, minden matrac jó."
Én úgy tudom, hogy nem így van. Sok matrac cégnél is leírják, hogy milyen matrachoz milyen ágyrács jó.
"Lemaradt. Ez nem drága, kemény, a mostanit meg add el. Egy fedőmatrac nem bisztos, hogy jó lesz, és az sem olcsó."
A Matrackuckós árnál biztos olcsóbb lenne,és a Matrackuckós hideghab nem jó rá, mert a fix ágyrács miatt rugós kell rá.
"Én azért megkérdezném, hogy vissza lehet-e vinni"
Nem akarom vissza vinni, rendben van a matrac, csak egy kicsit keményíteni szeretném a felületet. Ennyi.
"Akkor rakj a tetejére deszkákat😄"
Az itteni válaszokat látva, lehet, hogy az lesz...😉🤣🤣🤣
"ami csak 16cm, érzem alatta az ágyrácsot"
Ne a tetejére, hanem alá rakj be még léceket. Szerintem az ágyrácsod ritka, ha valóban érzed a rácsokat a 16 centis matracon keresztül.
"Ne a tetejére, hanem alá rakj be még léceket. Szerintem az ágyrácsod ritka, ha valóban érzed a rácsokat a 16 centis matracon keresztül"
természetesen a lécek,az csak vicc volt, sem a matrac tetejére, sem alá nem akarok tenni léceket.
Ehelyett továbbra is várok szakértői választ, mely szerint mi és mennyi hideghab, memoria, kókusz stb. lehet optimális. Ilyen még nem érkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!