Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel lehetne besötétíteni/bef...

Mivel lehetne besötétíteni/befedni az üvegajtóm?

Figyelt kérdés
Az ajtómon van egy kb másfél méter*egy méter üvegrész. Zavar ha pl. a folyosón felkapcsolják a lámpát nálam is világos lesz. Mivel tudnám befedni. A poszterekből már kinőttem és valami olcsó de szép megoldás kéne.
2011. júl. 12. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Fedd el egy sötét anyaggal, mintha sötétítő függöny lenne úgy "szereld" oda.
2011. júl. 12. 10:52
 2/4 anonim válasza:
vannak különböző fólia szerű rá ragaszthatós anyagok (olyan mint valami matrica), amik kifejezetten üvegre vannak! mi is tettünk az ajtónkra mert nekünk is tele van üveggel. lehet venni sötétítőset, nekünk mondjuk csak sima fehér van, hogy ne lássanak be (csak árnyékokat látni).
2011. júl. 12. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Magát az üveget is kicseréltetheted sötét színűre. Esetleg rakathatsz helyette tükröt bele a szobád felé.
2011. júl. 12. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű megoldás:

ajtó felső részébe vertem 2 szeget, függönyfogó csipeszt beleakasztottam, és fel ehet fogni vele törölközőt/díszplédet/takarót, ha valami mintás akkor jól is mutat, és fényt se nagyon enged át.

2011. júl. 13. 04:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!