Sok légy a teraszon?
Nálatok is sok a légy a teraszon?Délután nem süt oda a nap a teraszunkra,és a legyek oda jönnek hűsölni:(nagyon zavarnak.
Az agyamra mennek,tele van minden ezekkel,hogy lehet távol tartani őket,ha egyáltalán lehet?
nincs közelben trágya rakás??? mert nálam is ez a gond de ez az oka! (vidék, szomszéd)
sajnos reménytelen a harc...
Szia,de sajnos van,a szomszéd csirketenyésztéssel foglalkozik,van tanyájuk,de itthon is tart csirkéket,pulykákat.
Sajnálom,hogy nálad is ez van,és zavarják a pihenést a legyek,már mi is alig tudunk kiülni a teraszra.
Most olvasgattam a neten,és találtam egy ötletet,ami még hatásosabb is,mint a cukros csapdák,arra még darázs is jön,na most azt csináltam,hogy mentacsokrokat(azt olvastam,nem szeretik az illatát,még jó hogy tele a kert vele) kötöttem,és fellógattam a teraszra,és úgy néz ki hatásos,az ajtókon nem ül annyi,mint ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!