Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Sok légy a teraszon?

Sok légy a teraszon?

Figyelt kérdés

Nálatok is sok a légy a teraszon?Délután nem süt oda a nap a teraszunkra,és a legyek oda jönnek hűsölni:(nagyon zavarnak.

Az agyamra mennek,tele van minden ezekkel,hogy lehet távol tartani őket,ha egyáltalán lehet?

2011. júl. 11. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:

nincs közelben trágya rakás??? mert nálam is ez a gond de ez az oka! (vidék, szomszéd)

sajnos reménytelen a harc...

2011. júl. 11. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenhol rengeteg a légy, nem csak ott, ahol állatokat tartanak! Az anyuéknál pl nincs állat, még a közelükben sem, mégis rengeteg a légy az ő teraszukon is. Tavaly nem volt ennyi nálunk, csak a szúnyog.. De most meg fordítva van. Egy hatásos módszer ellenük engem is érdekelne.
2011. júl. 11. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Szia,de sajnos van,a szomszéd csirketenyésztéssel foglalkozik,van tanyájuk,de itthon is tart csirkéket,pulykákat.

Sajnálom,hogy nálad is ez van,és zavarják a pihenést a legyek,már mi is alig tudunk kiülni a teraszra.

Most olvasgattam a neten,és találtam egy ötletet,ami még hatásosabb is,mint a cukros csapdák,arra még darázs is jön,na most azt csináltam,hogy mentacsokrokat(azt olvastam,nem szeretik az illatát,még jó hogy tele a kert vele) kötöttem,és fellógattam a teraszra,és úgy néz ki hatásos,az ajtókon nem ül annyi,mint ezelőtt.

2011. júl. 11. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is vannak.Mondjuk akkor vacsoráztunk.Mind a 4-nk nél volt légycsapó és csapkodtuk őket :D
2011. júl. 11. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!