Mit tudok tenni ha bolha van?
Figyelt kérdés
Mit tudok tenni ha bolha van az ágyban?Rendszeressen takarítok.Van kutyánk is,de ő csak a kertben tartozkodik és ő nem bolhás.Milyen szerrel tudnám kíírtani ami használ is?Sűrgős lenne,mert gyerekem is van ráadásul csípés nyomunk is van. :(2011. júl. 10. 20:51
1/4 anonim válasza:
Régen a háztartási boltban árultak bolhairtó port, nem tudom, egyáltalán van-e még ilyen? Ha a ti kutyátok nem bolhás, és be sem szokott járni a lakásba, akkor valaki a családban járt olyan helyen, ahol a ruhájával hazavitte a bolhákat, jelenleg valószínű az ágyban laknak. Tehát a rökit, a fotelt, szőnyeget is célszerű beszórni azzal, amit a boltban adnak.
2/4 anonim válasza:
A bolhaporok nem érnek semmit,csak büdösek és mérgezőek.
Porszívózd ki jól,és puha kefével keféld át tiszta ecettel.
Az ecetszag hamar kimegy,és nem lesznek bolháitok.
3/4 anonim válasza:
A kutyabolha nem csípi az embert, csak a dinsznóbolha. Egyszer nekünk is sikerült hazavinnünk, tele volt velük az ágyunk, ruhánk minden, a gyerekek meg csípésekkel. Én vettem a háztartási boltban bolhaírtót. Nem emlékszem, hogy eleve folyadék volt vagy nekem kellett feloldani. Be kellett vele fújni mindent, a padlót, szőnyegeket, ágyat, utána valamennyi ideig nem is lehetett a lakásban tartózkodni (max. 1 óra lehetett) és 2 napig nem volt szabad utána feltörölni. De ahogy befújtam, 3-4 óra múlva már csak a döglötteket találtam.
4/4 anonim válasza:
Az ecetes áttörléstől a bolhák nem pusztulnak ki, csak jó esetben átmennek egyik helyről a másikra, ugyhogy azzal a módszerrel már csak akkor bajlódj, ha előtte sikerült kiírtanod őket valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!