Gyönyörű tejeskávé színű új nadrágkosztümöm nadrágjára és blézerére is rácseppent egy-egy csepp kb.3-4 mm-es pillanatragasztó. Emiatt két éve nem tudom felvenni, most azonban nagy szükségem lenne a viselésére. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 10:39
1/6 anonim válasza:
Sajnos a pillanatragasztót nem tudod eltávolítani. Hova cseppent a blézerre, esetleg valami brossal vagy kendővel nem lehet álcázni?
2/6 anonim válasza:
Leírom a tanácsom, de nem tudom, hogy beválik-e. 2 tippem is van:
1. próbáld meg acetonos körömlakklemosóval, én mindig ezzel mosok kezet, ha összeragasztózom magam, és a kezemről feloldja, hátha feloldja a nadrágból is.
2. Próbáld kiszedni hideg zsíroldóval, én minden olyan foltot ezzel szedek ki ami másképp nem jön ki, a zománcfestéktől kezdve a gázolajig.
Viszont nem tudom, hogy a ruhád színét nem szedi-e ki!
Nekem szerencsére eddig egy ruha színe se változott, de nem árt az óvatosság.
Remélem sikerül!
3/6 anonim válasza:
Ne kezd el lekaparni, mert eltörik az anyag! Áztasd jó forró vízben, ügyelj, hogy ne hüljön ki. El fogja engedni és szépen le lehet húzni. Tapasztalat!
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt a forróvizes dolgot ki fogom próbálni feltétlen. /még nem tettem, nem voltam itthon .../ Köszi. Majd visszajelzek!
2009. márc. 31. 14:38
5/6 A kérdező kommentje:
Hát... nem jött be a forróvizes tanács! A pillanatragasztós folt masszívan tartja magát a kosztümön. Nem is tudom mit csináljak...
2009. ápr. 1. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!