Mivel jön le a pillanatragasztó a kézről?
Figyelt kérdés
Poénos válaszokat légyszi mellőzzétek.2010. aug. 10. 14:53
1/11 anonim válasza:
Sajnos semmivel, majd idővel a bőröddel együtt fog lejönni.
2/11 anonim válasza:
Áztasd a kezed, hátha le tudod kapirgálni, bár nem túl jó ötlet. Amúgy semmivel. Lekopik magától, nem tudom hány nap, de nem olyan nagyon sok.
3/11 anonim válasza:
Én le szoktam rágni:D ( de sztem te ne tedd mert csak én vagoyk annyira nem normáis hogy bőrrel együtt simáán leszedem...)
5/11 anonim válasza:
Az áztatás és a kapirgálás azért nem túl jó ötlet, mert a bőröddel együtt fogod lekaparni a ragasztót, és utána tiszta sebes lesz a kezed.
6/11 anonim válasza:
hát én úgy szedtem le hogy meleg vízbe áztattam egy kicsit majd acetonos körömlakk lemosóba aztán meleg víz és így tovább meg néha megkapartam és tökéletes lett
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.
2010. aug. 10. 15:13
8/11 anonim válasza:
Hatékonyabb tisztítószerekkel lejön. Pl. higítatlan LOC-vel.
9/11 anonim válasza:
én nagyon nem szeretem ha ragasztós lesz a kezem, ezért késsel szoktam lekaparni
10/11 anonim válasza:
15.03 nem csak te vagy ilyen nemnormális :) társam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!